Marit Larsen fokuserer i studio. Foto: Morgan Nicolaysen

Marit Larsen fokuserer i studio. Foto: Morgan Nicolaysen

Bli med Marit i studio

Marit Larsen slipper sitt etterlengtede tredjealbum Spark i november. Frem til da byr vi på nye og eksklusive klipp fra innspillingen hver uke.

Skrevet av:
Publisert 16:21 17 oktober, 2011

Om drøye fire uker slipper Marit Larsen sitt tredje album, Spark. Lydverket har i den anledning fått eksklusive klipp fra innspillingen. Disse deler vi med deg hver mandag frem mot lanseringen den 18. november. Første episode ser du nederst i saken.

I likhet med hennes to foregående album er også Spark spilt inn sammen med produsent Kåre Vestrheim, som blant andre også har arbeidet med Hanne Hukkelberg, Motorpsycho og Erik Faber. Dette er imidlertid aller første gang Marit og Kåre åpner opp dørene til studio for fansen. Alle episodene er filmet og klippet av Morgan Nicolaysen.

I første episode beskriver Marit Larsen hvordan låtskrivingsprosessen rundt Spark fortonet seg. Hun forteller videre også om hvor viktig Vestrheims produsentarbeid har vært for det endelige resultatet.

- «What If» var i utgangspunktet en akustisk pianolåt, og skulle kun skulle ha et skikkelig massivt strykerarrangement, men plutselig var det en trommeloop der. Det gjorde det til en helt annen type poplåt.

Tags: , , , , ,

Del "Bli med Marit i studio"
 

4 kommentarer på “Bli med Marit i studio”

  1. I miss you Marit. I wonder if you’ll ever visit Manila again :)

  2. Anonym sier:

    ‘Cannot wait ’til episode #2! Much Love Marit.

Legg igjen en kommentar