Marit Larsen forteller om oppholdet i New York. Foto: Morgan Nicolaysen

Marit Larsen forteller om oppholdet i New York. Foto: Morgan Nicolaysen

- Jeg stod opp halv seks for å skrive

Vi byr på eksklusive klipp fra innspillingen frem mot Marit Larsens nye album Spark. I andre episode forteller hun om sitt opphold i New York.

Skrevet av:
Publisert 12:59 24 oktober, 2011

Om kun få uker slipper Marit Larsen sitt tredje album, Spark. Lydverket har i den anledning fått eksklusive klipp fra innspillingen. Disse deler vi med deg hver mandag frem mot lanseringen den 18. november. Andre episode ser du nederst i saken.

Se også: Første episode

- Etter min andre turné i Tyskland flyttet jeg til New York i noen få måneder for å jobbe med nye låter. De første ukene stod jeg opp halv seks hver morgen for å skrive før byen stod opp. Jeg hadde imidlertid ikke noe piano, noe som ofte er en bra ting når man skal skrive låter – det å ikke ha alle muligheter tilgjengelig, forteller Marit Larsen i klippet.

Andre episode av serien «Making of Spark« handler med andre ord først og fremst om hennes opphold i New York, og den dedikerte låtskrivingsprosessen som tok sted der.

- Det jeg elsker med New York er at at alle er så høylytte og åpne om livet sitt. Så jeg kunne sitte på kafé en hel dag og få ideer fra samtalene mellom de andre som satt der.

Tags: , , , , ,

Del "- Jeg stod opp halv seks for å skrive"
 

5 kommentarer på “- Jeg stod opp halv seks for å skrive”

  1. Anonym sier:

    Oi! Halv seks du! Da har jeg allerede vært på jobb en time jeg.

  2. Tom Evensen sier:

    Å stå opp kl. halv seks er vel ingenting. Jeg har vært oppe en hel natt, jeg, og laget ferdig et musikkverk.

Legg igjen en kommentar