Denne uken lanserte Lady Gaga et sosialt nettverk. Foto: Promo.

Denne uken lanserte Lady Gaga et sosialt nettverk. Foto: Promo.

Lady Gagas sosiale nettverk

Denne uken lanserte Lady Gaga nettstedet Little Monsters. Det sosiale nettverket skal samle fansen og deres interesser.

Skrevet av:
Publisert 14:42 11 juli, 2012

På mandag lanserte endelig Lady Gaga nettstedet Littlemonsters.com. Målet med det sosiale nettverket, som først ble offentliggjort tidligere i vinter, er å samle Gagas «små monstre». Ved å gå inn på nettsiden blir du møtt med følgende velkomsthilsen: «Velkommen hjem, Little Monsters! Del din lidenskap og kreativitet i et samfunn fullt av kunst, aksept, monstre og Gaga.»

Ønsker du ikke å melde deg inn, men har likevel lyst til å ta en titt, er dette dessverre ikke mulig. Ved å klikke på bildet nedenfor vil du likevel få en liten smakebit av hvordan nettstedet ser ut og fungerer.

CNN poengterte allerede da Littlemonster.com først ble offentliggjort at nettstedet i stor grad minner om et annet sosialt nettverk: Pinterest. Her kan man også laste opp bilder og lignende av de tingene man er interessert i. I tilfellet Little Monsters ser det foreløpig ut som at brukerne – ikke overraskende – hovedsaklig laster opp bilder av Lady Gaga (og andre popstjerner) i forskjellige situasjoner, pupper og Gaga-relaterte memes.

De små monstrene kan også snakke med hverandre i diverse diskusjonsrom, ha private samtaler, samt kjøpe billetter til Gagas konserter.

Klikk på bildet for å se en større utgave.

Skjermdump fra det sosiale nettverket Little Monsters.

Skjermdump fra det sosiale nettverket Little Monsters.

Little Monster er det første leddet i et større nettverk kalt Backplane. Ideen bak prosjektet er å samle dem med felles interesser på et sted – med andre ord akkurat slik som Lady Gagas nettsted er ment å fungere. Til NME hevder hennes manager Troy Carter at Backplane vil kunne revolusjonere måten artister kommuniserer med fansen.

– Det vil etterhvert bli mulig for oss å lansere musikk og musikkvideoer gjennom Backplane, og vi kommer til å kunne selge alle konsertbillettene våre gjennom nettstedet, sier han til musikkmagasinet.

Det kan ved første øyekast virke vanskelig å forstå hva Little Monsters kan by på som for nettsiden til å skille seg ut fra andre sosiale nettverk, men det er likevel lov å håpe at Lady Gaga har større hell med sitt prosjekt enn det Kylie Minogue har hatt med Kylie Konnect. For tross i å bli åpnet så langt tilbake som 2007, har Minogues nettverk kun litt over 5000 medlemmer den dag i dag.

Tags: , , , , , ,

Del "Lady Gagas sosiale nettverk"
 

1 kommentar på “Lady Gagas sosiale nettverk”

  1. [...] starta Lady Gagas egen «Facebook» – det sosiale nettstedet Littlemonsters.com.Les også: Lady Gagas sosiale nettverk- Bygges rundt spesifike interesserPå den samme plattformen jobber han også med å utvikle [...]

Legg igjen en kommentar