Monstermat

Monstermat

Born This Way er ikke offisielt ute før neste uke, men Lady Gaga har gitt deg ganske mye å gå etter allerede.

Skrevet av:
Publisert 15:18 18 mai, 2011

Lady Gaga jobber for tiden hardt med å holde nettet hett med nyheter om hennes andre album Born This Way, som slippes  mandag neste uke. De siste dagene har den ene låten etter den andre strømmet ut av Mother Monster – noen offisielle, noen ikke. Vi tar en titt, spor for spor.

1. «Marry The Night» ble i går bort gitt bort via GagaVille, den nylanserte avleggeren til det populære nettspillet FarmVille. GagaVille er tilgjengelig frem til torsdag, og «Marry The Night» hører du her.

2. «Born This Way» regner vi med du har hørt allerede, men uansett:

3. «Government Hooker» Et av de første lekkene fra Born This Way skjedde under motehuset Thierry Muglers visning tidligere i vår. Lady Gaga og de øvrige modellene spankulerte da nedover catwalken til en remikset versjon av «Government Hooker». Hør den her!

4. «Judas» var andre singel og video ut fra Born This Way.

5. «Americano» er en av de nye låtene Lady Gaga har tatt med på sin Monsters Ball-turné. En noenlunde ålreit live-versjon  hører du her.

6. «Hair» er siste låt som har blitt sluppet via iTunes, som en del av nedtellingen til Born This Way. Her har Lady Gaga fått med seg Clemence Clemonce, saksofonist i Bruce Springsteens E Street Band.

7. «Scheiße», sier Lady Gaga. Selv om hun egentlig ikke kan tysk. Også dette Born This Way-sporet var med under Thierry Muglers motevisning. Et remikset glimt av låta hører du her.

8. «Bloody Mary»

9. «Bad Kids»

10. «Highway Unicorn (The Road To Love)«

11. «Heavy Metal Lover» har blitt entusiastisk mottatt av Gagas små monstre etter at den slapp ut på nettet i dag. Den skiller seg også foreløpig ut fra resten av sporene på Born This Way – om det er en god ting eller ikke, er selvsagt opp til hver enkelt å bedømme. Hør låta her!

12. «Electric Chapel» skal være neste premie for spillere av nevnte GagaVille.

13. «You And I» er heldigvis ikke nok en Stevie Wonder-cover. Lady Gaga har spilt låta live i ganske lang tid – som her, for eksempel.

14. «Edge Of Glory» høres kanskje ut som en Bruce Springsteen låt, men det er bare Lady Gaga med saksofon. Låta ble gjort tilgjengelig på iTunes forrige uke, og er tredje offisielle singel fra Born This Way.

NB! Born This Way er tilgjengelig for streaming  når, for kunder av Spotify Premium.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Monstermat"
 

5 kommentarer på “Monstermat”

 1. gagaga sier:

  Bloody Mary er fantastisk. Hele albumet har lekket, så ser ikke noe problem å linke til resten av sangene siden du allerede har en «ulovlig» link der.

 2. Stormsong sier:

  Liker at Gaga går for en litt ny sound på dette albumet. Electric Chapel minner meg om både
  Cardigan’s «My favourite game» (doo doo-melodien) og litt om Billy Idol’s «White wedding» uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor.. ^^ Det skal bli veldig spennende å høre hele albumet!
  (»’) (»’) Paws up! :)

 3. Marie sier:

  Oida, hun i DB var visst ikke så glad i Lady Gaga nei! Haha, det var da svært…
  Hørte gjennom albumet i går og synes det er ei ganske fin pop-skive jeg. Ganske tunge beats
  En fin avveksling fra Britney, Rihanna og Katy Perry som alle høres helt like ut for meg.
  De personlige favorittene mine er Bloody Mary, ScheiBe og You and I.

  Likte forrige skive bedre men dette var absolutt ikke dårlig, etter min mening.

 4. [...] nye “Edge Of Glory” er kanskje ikke like episk som de andre videoene hun har laget i det siste, men hun får da vist seg frem her [...]

Legg igjen en kommentar