Lady Gaga lanserer det «sosiale» nettsamfunnet Littlemonsters.com. Foto: Promo / Scanpix / AFP Photo.

Lady Gaga lanserer det «sosiale» nettsamfunnet Littlemonsters.com. Foto: Promo / Scanpix / AFP Photo.

Lady Gaga lager egen «Facebook»?

Lady Gaga fanger sine «små monstre» i sin egen versjon av Facebook?

Skrevet av:
Publisert 11:02 10 februar, 2012

Hun er den som soper inn aller mest cash av alle damer i showbiz og en av de mest innflytelsesrike artistene de siste årene. Hun er allerede en dronning av sosiale medier, med over 19 millioner følgere på Twitter og over 47 milioner fans på Facebook, mens over en milliard har sett låtene hennes på YouTube. Nå ser det ut til at hun skal forsøke å fange så mange som mulig av dem i et nytt sosialt nettverk.

Lady Gaga. Foto: Scanpix / Eduardo Munox, Reuters.

Lady Gaga er allerede en av de mest dominerende artistene når det kommer til tilstedeværelse i de sosiale medier. Foto: Scanpix / Eduardo Munox, Reuters.

På det nye nettstedet Littlemonsters.com, som ennå kun er på teststadiet og bare åpen for inviterte, vil framtidige brukere bli innlemma i et sosialt nettverk der de sammen kan fråtse i hyllest av sin felles «Mother Monster», melder Reuters.

CNN mener designet på det nye nettsamfunnet likner mye på tjenesten Pintertest, mobilappen som virtuelt lar deg merke steder de ting du liker. I tillegg vil det bli lagt opp til deling av bilder og videoer, i tillegg til innhold fra nettsteder og tjenester. Nesten på samme måten som de aller fleste allerede gjør det på Facebook.

Nettstedet Mashable.com har fått et dypere innblikk i den nye «Monster»-tjenesten og har snakket med utvikler Matt Michelsen fra selskapet Backplane. Han sier den vil «samle brukere rundt interesser, slektskap og bevegelser».

- Backplane handler om å forene miljøer og Gagas nettverk er tilfeldigvis akkurat et slikt miljø vi bruker for å lære om riktig funksjonalitet, sier Michelsen, som tror de kan være med på å forandre verden med sin nye teknikk, men at de er redd for å bli marginalisert.

Tags: , , , ,

Del "Lady Gaga lager egen «Facebook»?"
 

17 kommentarer på “Lady Gaga lager egen «Facebook»?”

 1. Jeg bruker allerede LittleMonsters.com :) Foreløpig er det vanskelig å si hvor bra det kommer til å bli, men hvis Lady Gaga selv kommer til å fortsette å bruke profilen sin der, så kan det bli veldig bra for oss fans. Hun har allerede «likt» endel bilder fans har lagt ut av antrekk, tatoveringer osv, og det er jo veldig gøy. Akkurat nå er siden stort sett spammet ned av nye bilder av Lady Gaga, men det er en veldig fin platform for fans å legge ut mer personlige ting også. 

 2. Anonym sier:

  Takker for interessant artikkel. Jeg har tenkt på hvor vanskelig det vil
  bli å konkurrere med Facebook, men dette er kanskje løsnngen, at «the
  Facebook crowd» fragmenteres på denne måten, og at i fremtiden kan slike
  som Gaga ta med seg flokken sin, ikke det at jeg er blant dem, jeg ser på dette som
  investor. For hvis ikke blir det vanskelig å komme inn på markedet til
  Facebook. Det sagt, så dukker det alltid opp nye faktorer. De med store
  Facebook kontoer kan jo selge ut til andre konkurenter.

 3. Anonym sier:

  Er så dritt lei den kjerringa der. GO F….KING HANG. 

 4. Anonym sier:

  lady gaga er en helvetes Illuminatihore, hennes idioti kan måles med ABBs vrangforestillingsunivers..

  • Hva i svarte helvete er problemet ditt? Hvordan kan du sammeligne Lady Gaga med ABB? De er så langt fra hverandre at jeg kan ikke få satt ord på det engang. Alt Lady Gaga står for er at mennesker skal få være hvem de vil, uavhengig av hudfarge, seksualitet osv. og her kommer du og sammenligner en terrorist som tok livet av 77 mennesker med en person som har reddet millioner fra selvmord og motgang. WTF?!

 5. Anonym sier:

  Er så ufattelig lei av formuleringer som «når det kommer til».

  Er alt direkte oversatt fra engelsk av noen uten språksans?

 6. Eirik sier:

  Dette gjorde jo bandet Nemoland fra Troms i 2008. Med noen færre brukere dog…

 7. [...] som Lady Gaga har sine «små monstre» har Insane Clown Posse sine «Juggalos». Og akkurat som Gaga muligens har planer om, gjør de nå et forsøk på å samle fansen i et eget sosialt [...]

 8. [...] Lady Gaga lager egen «Facebook»? [...]

 9. [...] mandag lanserte endelig Lady Gaga nettstedet Littlemonsters.com. Målet med det sosiale nettverket, som først ble offentliggjort tidligere i vinter, er å samle Gagas “små monstre”. Ved å gå inn på nettsiden blir du møtt med [...]

Legg igjen en kommentar