Knark, fest og metal fra kl 18:00

MGMT, Primordial, The Whip, The Game og The Verve ligger klare på kveldens smakfulle Lydverket-buffet på P3 fra kl 18:00. Britiske The Whip har satt dansegulv i flammer siden de bergtok både rockere, gamle ravere og andre musikkelskere med singelen ”Trash”. Siden har albumet X Marks Destination kommet, og i kveld kommer de på besøk […]

Skrevet av:
Publisert 15:55 25 august, 2008

The Whip. Foto: myspace.com/thewhipmanchester

MGMT, Primordial, The Whip, The Game og The Verve ligger klare på kveldens smakfulle Lydverket-buffet på P3 fra kl 18:00.


Britiske The Whip har satt dansegulv i flammer siden de bergtok både rockere, gamle ravere og andre musikkelskere med singelen ”Trash”. Siden har albumet X Marks Destination kommet, og i kveld kommer de på besøk i studio hos oss. Er de i stand til å lage feststemning der også?

Den ekstremt hippe Brooklyn-duoen MGMT har hatt for vane å oppfordre publikum til å ta med narkotika på konsertene deres. Men hva slags knark skal medbringes, og kan slikt alltid gå bra? Vi møtte MGMTs Ben Goldwasser og Andrew Van Wyngarden.

Det irske metal-bandet Primordial har holdt på siden 1987, men begynte først i fjor å virkelig nå ut til massene. De har høstet seksere, ovebevist på Hove, og til helgen inntar de Bergen under Hole In The Sky-festivalen. I kveld blir du bedre kjent med vokalist Nemtheanga på Lydverket.

Lydverkets anmelder Marius Asp har tatt på seg sitt mest kritiske filter og kaster seg over nye album fra The Game og The Verve.

Festivalsommeren er ikke over. Vi hadde folk på plass på blant annet Kamerad & Spelemann i helga. Hør rapporten.

Tags: , , , ,

Del "Knark, fest og metal fra kl 18:00"

Legg igjen en kommentar