Katy Perry vil hylle California

Det lukter sommerhit: Katy Perry, Snoop Dogg og Max Martin møtes i studio for å lage vestkystens svar på New York-låta «Empire State of Mind». Den amerikanske pop-jenta Katy Perry erklærer sommeren for åpnet på sin twitterside med sin nye singel «California Gurls». Perry ville lage motstykket til Jay-Z og Alica Keys’ Empire State of Mind, […]

Skrevet av:
Publisert 11:40 10 mai, 2010

Katy Perry - ASCAP Pop Music Awards (Foto: AP Photo/Chris Pizzello)

Det lukter sommerhit: Katy Perry, Snoop Dogg og Max Martin møtes i studio for å lage vestkystens svar på New York-låta «Empire State of Mind».

Den amerikanske pop-jenta Katy Perry erklærer sommeren for åpnet på sin twitterside med sin nye singel «California Gurls». Perry ville lage motstykket til Jay-Z og Alica Keys’ Empire State of Mind, etter å ha sett folk danse til den på vestkysten:
- Det er så flott at Empire State of Mind er en svær hit og alle har den nye New York-sangen, men «what the fuck»?! Hva med L.A? Hva med California?, forteller Katy til Rolling Stone, i følge nettstedet 730.no.

Katy fikk med seg Snoop Dogg i studio, der han på velkjent vis erklærer sin kjærlighet til California-jenter i låta som har fått navnet «California Gurls». Max Martin, Benny Blanko og Dr. Luke har produsert låta, og etter å ha svermet rundt på internett i noen dager er den spådd til å bli en sommerhit.

Sjekk ut alteret Katy har laget til Snoop, og bli med i studio her:

Tags: , , ,

Del "Katy Perry vil hylle California"
 

9 kommentarer på “Katy Perry vil hylle California”

 1. Ståle sier:

  Snoop dogg skal være med på å lage «østkystens svar» med tittelen California Gurls ??

 2. Tom sier:

  Ho er jo kliss lik Aqua Lene! :-O

 3. Marit Kjærstad sier:

  Mener jo selvfølgelig vestkystens svar til østkysten. Øst-knappen på tabulatoret hadde hengt seg opp. Nå funker’n igjen. Takk for observasjonen.

 4. Forvirret susanne sier:

  Jeg skjønner ingenting av NRKs linkesystem.

  Jeg klikker på en link som skal handle om at noen trodde de skulle spy av «sami eadnan», og kommer til Kate Perry?

  Hæ? Hvorfor det?

 5. Jens sier:

  Jeg og..
  Og finner ikke et od om noen som ble kvalme av sami eadnan..

 6. Hei dere! Her er det begått en feil fra de som jobber på nrk.no’s forside. Feilen er rettet opp!

 7. Jaggu sier:

  Blir en sommerhit definitivt, kunne utelatt tekno stemmen på slutten menmen:P
  Håper ikke albumet blir preget av den delen av sangen

 8. [...] Lydverket skrev i mai om Perrys sommerhit “California Gurls” i samarbeid med Snoop Dogg, og produsenten av låta, Dr. Luke, forteller om gnisten som har ligget i arbeidet med Teenage Dream: – Jeg tror hun ville ha det gøy med den nye skiva, forklarer Dr. Luke til Entertainment Weekly og fortsetter: - Hun er en bad ass. Selv sier Katy til magasinet at albumet reflekterer hvor hun står i livet, og hinter mot at hun en dag vil bevege seg i en mer nedstrippet retning: – Jeg strever med ideen om at jeg bare er en jente som driver med klubbmusikk. Jeg tror mitt mesterverk vil være en aukustisk plate med meg gravid, barføtt og med en gitar. [...]

 9. [...] I en tid der popverdenen er i ferd med å boble over av kreative, kvinnelige artister, sier det seg selv at et album må ha en viss egenart for å fremstå som vellykket, selv om man ikke har dypere ambisjoner enn å lage fengende og lettspiselig musikk. Dette forutsetter igjen at vedkommende som lager albumet bør ha et snev av inspirasjon, nyskapenhet og låtskrivermessig finesse intakt. Det har ikke 25 år gamle Katy Perry; den tidligere gospeljenta som har blitt viet urettferdig mange radiominutter med låter som “I kissed a girl” og “California Gurls”. [...]

Legg igjen en kommentar