Katy Perry inspirert av Annie

Solkystens popstjerne har latt seg inspirere av den norske solstrålen Annie under arbeidet med sitt nye album. I et intervju med Entertainment Weekly trekker Katy Perry frem den bergenske elektropopprinsessen Annie som en av sine inspirasjonskilder i arbeidet med sitt kommende album Teenage Dream. I følge magasinet hadde popstjernen med seg en bag full av […]

Skrevet av:
Publisert 15:20 4 juni, 2010

Katy & Annie (Foto Katy: Dan Steinberg/AP Photo, Foto Annie: Erlend Aas/Scanpix)

Solkystens popstjerne har latt seg inspirere av den norske solstrålen Annie under arbeidet med sitt nye album.

I et intervju med Entertainment Weekly trekker Katy Perry frem den bergenske elektropopprinsessen Annie som en av sine inspirasjonskilder i arbeidet med sitt kommende album Teenage Dream. I følge magasinet hadde popstjernen med seg en bag full av musikalsk inspirasjon i studio under arbeidet med det nye materialet, og blant skivene den inneholdt lå Annie side om side med ABBA.

Lydverket skrev i mai om Perrys sommerhit «California Gurls» i samarbeid med Snoop Dogg, og produsenten av låta, Dr. Luke, forteller om gnisten som har ligget i arbeidet med Teenage Dream:
- Jeg tror hun ville ha det gøy med den nye skiva, forklarer Dr. Luke til Entertainment Weekly og fortsetter: - Hun er en bad ass. Selv sier Katy til magasinet at albumet reflekterer hvor hun står i livet, og hinter mot at hun en dag vil bevege seg i en mer nedstrippet retning: - Jeg strever med ideen om at jeg bare er en jente som driver med klubbmusikk. Jeg tror mitt mesterverk vil være en aukustisk plate med meg gravid, barføtt og med en gitar.

Men Katy Perry vil ikke spille alle kortene på en gang, og konsentrerer seg foreløpig om å ha det så gøy som mulig. Hva vår egen popstjerne Annie har bidratt med av inspirasjon for Perry gjenstår å se når Teenage Dream treffer platehyllene i august. Annie gav ut sitt andre album, Don’t Stop, i fjor høst, og er aktuell med låt på Sex And The City 2′s nye soundtrack, slik Dagbladet skrev tidligere i mai.

Tags: , , ,

Del "Katy Perry inspirert av Annie"
 

1 kommentar på “Katy Perry inspirert av Annie”

  1. [...] Skrevet av: Katrine Opdahl Publisert 15:59 7 juni, 2010 Del Debatt 0 Frontpartiet tilhører Katy Perry, som sammen med Snoop Dogg surfa seg gjennom den P3-listede “California Gurls” under [...]

Legg igjen en kommentar