Social Suicide (Foto: NRK P3)

Social Suicide (Foto: NRK P3)

Hard lørdag

Vinn billetter til Social Suicide og Blood Command i Oslo på lørdag.

Skrevet av:
Publisert 11:05 2 desember, 2010

Lørdan spiller to unge, lovende og harde band sammen på John Dee i Oslo; nemlig bergensbanda Social Suicide og Blood Command. Førstnevnte er blant norges største hardcorehåp, og har brukt 2010 til å gi ut debutskiva Broken Pilgrims og til å turnere både i Norge og Europa.

Anmeldelse: Social Suicide – Broken Pilgrims (5)

Anmeldelse: Social Suicide, Hove 2010 (4)

Blood Command var med i Urørt-finalen 2010. Selv om vokalist Silje Tombre  & co ikke nådde helt til topps, har Blood Command utmerket seg både som et sterkt liveband og med plata Ghostclocks i år. Den er i følge Lydverkets anmelder «en lettlikt, kjapt unnagjort fest-halvtime der man tar seg i å elske den tunge produksjonen, de hooliganske ropekoringene og de klassiske punkriffene.»

Anmeldelse: Blood Command – Ghostclocks (5)

For å vinne billetter til dobbeltmoroa, må du kjapt redegjøre for det aller beste ved å gå på konserter av det hardet slaget. Send bidraget ditt til lydverketkonkurranse@nrk.no innen fredag klokka 12 – vinnere blir kontaktet i løpet av fredag.

Social Suicide – 5th Man On A Dead Man’s Grave:

Blood Command – On & on Chameleon:


Tags: ,

Del "Hard lørdag"
 

1 kommentar på “Hard lørdag”

  1. Bergenser sier:

    Den observante seer la kanskje merke til at det Bjarte og Remi fra Social Suicide som spiller med Blood Command på 0:21-0:30 på On and On Cameleon-videoen.

Legg igjen en kommentar