Videopremiere fra Norges hardcorehåp

«Se opp for Social Suicide!» var det første vi sa i år. Her er deres aller første musikkvideo. Bergenserne i Social Suicide slapp sjutommeren «5th Man on Dead Man’s Grave» på mandag, på singelklubben til Brilliance Records, og nå er videoen klar. Tenåringene er ikke blant de de 10 finalistene i fredagens Urørtfinale, men vil […]

Skrevet av:
Publisert 14:07 20 januar, 2010


«Se opp for Social Suicide!» var det første vi sa i år. Her er deres aller første musikkvideo.

Bergenserne i Social Suicide slapp sjutommeren «5th Man on Dead Man’s Grave» på mandag, på singelklubben til Brilliance Records, og nå er videoen klar. Tenåringene er ikke blant de de 10 finalistene i fredagens Urørtfinale, men vil nok uansett gjøre seg bemerka i 2010. Programleder i Lydverket på P3, Ruben Gran, nevnte bandet da han fortalte hva han gleda seg til i 2010, og sa blant annet at det ikke ville overraske ham om de gnistrer enda mer live enn på plate.

Bandet skal spille tre ganger på Bylarm, og bruker tida fram til de konsertene til å spille seg i form. Får du lyst til å se dem i levende live etter å ha sett videoen, kan du gjøre det på disse stedene:

21.01 Zoom Urørt, Hulen, Bergen
22.01 Cafe Moody, Haugesund
23.01 Checkpoint Charlie, Stavanger
28.01 FANslipp #10, Internasjonalen, Oslo
29.01 Smutthullet, Ålesund
30.01 Knaus, Trondheim
12.02  Kvarteret, Bergen
13.02 Kråga Kristiansand

Tags: , ,

Del "Videopremiere fra Norges hardcorehåp"
 

16 kommentarer på “Videopremiere fra Norges hardcorehåp”

 1. Anonym sier:

  – Social Suicide – hva legger dere i navnet?

  Esteban: Norges samfunn går i en retning vi ikke ønsker å delta i. Norge går hardt imot Guds ord, men vi tilhører et annet rike – Guds rike.

  Remi legger til at de møter mye motgang for det, men at de ikke bryr seg noe særlig. Sosialt selvmord i åndelig forstand, kan man si.

  – Hvem er Jesus for dere?

  Esteban: Jesus sier selv at Han er Veien, Sannheten og Livet og det er hva Han er for meg.

  Remi: Han er drivkraften i bandet, både live og i studio.

  Sondre: Jeg ser på Jesus som nøkkelen til frelse. Han er verdens beste pappa som er der for meg og hjelper meg uansett hva jeg gjør.

  Bjarte: Jesus er hellig, Han er ikke bare en vanlig kompis, men min Gud. Han er den eneste grunnen til at jeg ikke ender opp i evig pine, og grunnen til at jeg kan føle meg unik fordi Han har gitt meg talenter.

  Les hele intervjuet her:
  http://sorthvit.no/index.php?option=com_content&task=view&id=511&Itemid=43

 2. Anonym sier:

  insane video!!!
  så disse i stavanger en gang.! sykeste jeg har sett!

  stå på

 3. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Ruben Gran. Ruben Gran said: Apropos nytt og hett, Social Suicide-video: http://www.nrk.no/lydverket/videopremiere-fra-norges-hardcorehap/ [...]

 4. Petter O sier:

  Helt konge!

 5. Sveinar sier:

  Sykt fett! Digger social :D Stå på!

 6. perri sier:

  kristne? :(

 7. Vegard sier:

  Hva er feil med det? De lager sykt bra musikk og har baller nok til å stå for det de mener uten at de presser meningene sine opp i trynet ditt!

 8. Ruben sier:

  Bare konge at de er kristne. Godt noen setter fingeren på den elendige utviklingen som skjer i Norge.

 9. Ivar sier:

  jeg driter i om de er kristene eller ateister, muslimer eller hva søren.. dette er sykt fett.. tidig folk reagerer når et ban er kristene (for hvem bryr seg)?

 10. spot on? sier:

  Nobody raises an eyebrow in rock n’ roll circles if you’re drugged out of your mind, gay or sleeping with 25 people a night, but mention Christianity and you’re treated like a pariah. — Dave Hope (ex. Kansas)

 11. spot on! sier:

  Nobody raises an eyebrow in rock n’ roll circles if you’re drugged out of your mind, gay or sleeping with 25 people a night, but mention Christianity and you’re treated like a pariah. — Dave Hope (ex. Kansas)

 12. Matsey! sier:

  Må bare få nevne at låta og videoen er noe av det feteste jeg har hørt og sett på en stund. De er vanvittig bra live og har et sceneshow uten like! Gleder meg til skiva, den gang det skjer! Disse gutta har en lysende framtid i møte! Stå på SS ;)

 13. Levi sier:

  Jævlig bra video!!

 14. Sanne sier:

  Kristne ja… kult ! bra de tørr å være anderledes.

 15. Anonym sier:

  Endelig litt musikk for mine ører!

 16. [...] i Oslo; nemlig bergensbanda Social Suicide og Blood Command. Førstnevnte er blant norges største hardcorehåp, og har brukt 2010 til å gi ut debutskiva Broken Pilgrims og til å turnere både i Norge og [...]

Legg igjen en kommentar