Fuck me! Major Lazer redder sommeren.

Major Lazer har kommet for å redde din sommer. Du kan nå høre albumet Guns Don’t Kill People…Lazers Do i sin helhet. Finn frem solkremen, strandnettet og laservannpistolene! Artist/produsenten Diplo har fått med seg produsenten Switch på laget. Sammen har de pumpet opp konseptet Major Lazer til en heftig hip hop/dancehall-brukerdose, som flørter mot overdose, […]

Skrevet av:
Publisert 14:12 12 juni, 2009
Coveret til Major Lazer

Coveret til Major Lazer

Major Lazer har kommet for å redde din sommer. Du kan nå høre albumet Guns Don’t Kill People…Lazers Do i sin helhet. Finn frem solkremen, strandnettet og laservannpistolene!

Artist/produsenten Diplo har fått med seg produsenten Switch på laget. Sammen har de pumpet opp konseptet Major Lazer til en heftig hip hop/dancehall-brukerdose, som flørter mot overdose, men lander i en saftig og kraftig  drømmerus. Du skal være en kyniske, kald og livstrøtt type for å ikke bli festklar av dette. Første smakebit var «Hold The Line» ft. Mr. Lexx og Santigold.

Men det er mye mer å hente her. Med på Guns Dont Kill People…Lazers Do har Major Lazer fått med seg et stjernelag bestående av bla. Ms. Thing, Mapei, Amanda Blank, Santigold, Mr. Vega, Nina Sky, Blaze, Jah Dan og VYBZ Kartel.

Albumet gis ut på Diplos label Mad Decent, via Downtown Records i USA. I Norge får du kjøpt det på import hos Platekompaniet fra neste mandag 15. juni. For å skape sommerstemning umiddelbart streamer du hele albumet på Major Lazers Myspace nå!

Diplo kommer selv til Norge og Oslo Live Festivalen i sommer, mens han på Roskilde teamer opp med Switch for et Major Lazer show.

Se også vår guide til din klubb-hiphop-sommer her.

Og vårt intervju med bla. Mapei her.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Fuck me! Major Lazer redder sommeren."
 

4 kommentarer på “Fuck me! Major Lazer redder sommeren.”

  1. Drix sier:

    Går på tung rotasjon.. årets skive hittil i år!

  2. Christian Scharning sier:

    Ikke sant! Blir så uendelig glad når jeg finner slikt.

  3. [...] Varm opp på kickoff på Blå i kveld med Maskinen, eller med å lese mer om Diplos nyeste prosjekt Major Lazer her. [...]

  4. Nonavita sier:

    Girl i wanna party with you, girl i wanna party with you. I got the grooves in the trunk bout six chicks deep, and you know cause we’re rolling at the streets at six’. Elsker den sangen!

Legg igjen en kommentar