Oslo Live: Finn frem din indre tiger nå!

I morgen er det duket for enorme mengder hovedstadsmoro når Oslo Live Festivalen åpner portene for andre gang. Med imponerende kredbookinger som Santigold, Diplo, Mapei, Kleerup og 2manydjs går hipsterne amok, mens folket blir servert godbiter som Klaxons, delillos, Opeth og Paperboys. Kan du egentlig gå feil med god stemning og tilgjengelig musikk for en […]

Skrevet av:
Publisert 11:29 30 juni, 2009

Fest i Tigerstaden

Fest i Tigerstaden

I morgen er det duket for enorme mengder hovedstadsmoro når Oslo Live Festivalen åpner portene for andre gang. Med imponerende kredbookinger som Santigold, Diplo, Mapei, Kleerup og 2manydjs går hipsterne amok, mens folket blir servert godbiter som Klaxons, delillos, Opeth og Paperboys. Kan du egentlig gå feil med god stemning og tilgjengelig musikk for en latterlig billig penge? Fint vær blir det og!

Oslo Live var det friskeste som hoppet opp av hatten til en konkursrammet Quartfestival i fjor. På null tid rasket Magnus Ulvik og Gaute Haaversen-Westhassel sammen et alternativ til festivalsugne mennesker midt i Oslo sentrum. Trekkplasteret var de franske electroheltene Justice, og ikke minst den oppsiktsvekkende billettprisen 99,- kroner dagen! Den prisen har de tatt med seg videre.

Bookingbudsjettet er dermed mye lavere enn hos de andre store festivalene, noe som gjør at de store headlinerne ikke er tilstede på Oslo Live. I stedet satser de ganske friskt på nye spennende artister, samt et par gode trygge kort. Et sted i mellom havner postpunk-kultbandet Echo and the Bunnymen.

Dagene er delt i fire ulike sjangere: Onsdag er elektronisk, torsdag er indierock, fredag er metall, og lørdag er hip hop.

Varm opp på kickoff på Blå i kveld med Maskinen, eller med å lese mer om Diplos nyeste prosjekt Major Lazer her. Og følg med på Lydverkets nettsider for anmeldelser og artistintervjuer fra Oslo Live.

Se også Lydverkets sak med bla. svenske Mapei.

Lydverket spanderer deLillos:

Musikkvideoen for «Lights Out» med Santigold:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Oslo Live: Finn frem din indre tiger nå!"

Legg igjen en kommentar