Kanye West og gjengen slipper snart nytt album (Foto:AFP PHOTO/GUILLAUME BAPTISTE)

Kanye West og gjengen slipper snart nytt album (Foto:AFP PHOTO/GUILLAUME BAPTISTE)

Fersk video fra Kanye West

Kloner og teleporterer seg selv sammen med Pusha T, Big Sean og 2 Chainz.

Skrevet av:
Publisert 9:55 7 juni, 2012

I april slapp Kanye West låta «Mercy» – første smakebit fra albumet Cruel Summer, som slippes en eller annen gang i nærliggende fremtid (håper vi). Albumet er et salgs samleprosjekt fra rapperens eget plateselskap GOOD Music, som har artister som John Legend, Q-Tip og Kid Cudi i stallen.

På «Mercy» har West med seg Big Sean, Pusha T og 2 Chainz - og i den ferske videoen får vi også se en dansende Kid Cudi og Teyana Taylor, som i tillegg til å være artist selv, er blant Wests dansere.

Hør: Ny låt fra The-Dream og Pusha T

Gjengen oppholder seg i et nokså sterilt, umøblert rom – som foruten en god del solide stolper rapperne snor seg rundt kun inneholder en rask bil – som får rapperne til å forsvinne på nokså utradisjonelt vis i slutten av videoen.

Videoen er et stilistisk, svart-hvitt onetake, og mens kamera sveiper rundt ser det jaggu ut til at de fire rapperne har evner til å klone og teleportere seg rundt i rommet:

Dette er ikke det eneste videoprosjektet West har jobbet med i det siste; for to uker siden viste han og Jay-Z frem en kortfilm som bygger opp til slippet av Cruel Summer på filmfestivalen i Cannes. Videoen har ikke sluppet ut i offentlighet, men de som fikk med seg den eksklusive visningen beskriver den som en mellomting mellom en kortfilm og et kunstprosjekt – som gikk over sju skjermer. Filmen ble skutt i Qatar, og har samme navn som det kommende albumet.

Den tunge, seige låta er skrudd av Lifted – en nysignert produsent på GOOD Music.

Lær: Slik produserer du som Kanye

I tillegg til Cruel Summer, slipper plateselskapet nye album fra John Legend, Kid Cudi, Big Sean, Cyhi the Prince og Mr Hudson i år.

Anmeldelse: Kanye West og Jay-Z live på Telenor Arena.

Anmeldelse: Kanye West – My Beautiful Dark Twisted Fantasy

Hva synes du om videoen? Si gjerne din mening i kommentarfeltet under.

Tags: , , , , , , ,

Del "Fersk video fra Kanye West"
 

9 kommentarer på “Fersk video fra Kanye West”

  1. Hvor i svarte er teleporteringen som jeg ble lovet paa forsiden????? musikken er paa bleie nivaa arm hivende idioter som kasta vekk 05:32 av livet mitt kan jeg faa disse minuttene tilbake?

  2. Hvor i svarte er teleporteringen som jeg ble lovet paa forsiden????? musikken er paa bleie nivaa arm hivende idioter som kasta vekk 05:32 av livet mitt kan jeg faa disse minuttene tilbake?

  3. Anonym sier:

    ‘paa bleie nivaa’ er mitt nye alias, takk.

  4. [...] fredag, nye videoer. Gjennom uka har vi blant annet bydd på ferske videoer fra Die Antwoord og Kanye West. De er i godt selskap; dette er det mest severdige fra musikkvideouka som har [...]

  5. [...] Childish Gambino, “Heartbeat” Drake feat. Lil Wayne, “HYFR” Kanye West feat. Pusha T, Big Sean & 2 Chainz, “Mercy” Nicki Minaj feat. 2 Chainz, “Beez in the [...]

Legg igjen en kommentar