Thomas Dybdahl til ny Stavangerfestival

Den nye storfestivalen i Stavanger har de første artistene på plass.

Skrevet av:
Publisert 9:33 12 januar, 2010

Thomas Dybdalhl på Hove. Snart er han klar for ny festival i vest. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Den nye storfestivalen i Stavanger har fått navnet Rått og Råde. Thomas Dybdahl og tre andre kjente navn fra byen skal spille.

Med navnet på plass kom også de første artistene. De fire første er lokale musikere, og Stavangers store sønn Dybdahl får følge av rockerne i Skambankt, stjerneskuddet Line Larsen og festival-favorittene Casiokids.

- Vi jobber med en internasjonal headliner, som jeg håper å kunne presentere i slutten av januar, sier festivalsjef Kristoffer Endresen Kinden.

På spørsmål om de internasjonale headlinerene kan måle seg med 50 Cent, Snoop Dogg og Sex Pistols som alle har gjesta tvillingfestivalen i Tromsø, svarer Endresen at de vil overgå navna som har vært i nord tidligere.

Festivalsjef Kristoffer Kinden Endresen har trua på Rått og Råde

Festivalsjef Kristoffer Kinden Endresen har trua på Rått og Råde

Lydverket har tidligere skrevet om gjengen bak Døgnvillfestivalens satsing i Stavanger: den nye festivalen har som mål å trekke 15 000 hver dag, og å bli Stavanger-regionens største.

Festivalsjef Endresen mener at Stavangerpublikummet er sultefora på en festival av denne størrelsen, og frykter ikke at Rått og Råde vil lide samme sjebne som Quart og Storås.

Rått og Råde arrangeres på Lassa i Stavanger 2. – 4. september.

Tags: , , , , , ,

Del "Thomas Dybdahl til ny Stavangerfestival"
 

1 kommentar på “Thomas Dybdahl til ny Stavangerfestival”

  1. [...] har vært sultefora på store konserter en stund, sier Kristoffer Kinden Endresen i nystarta Rått & Råde, med blant andre Skambankt og a-ha på plakaten. Rått og Råde lanserte seg opprinnelig som en [...]

Legg igjen en kommentar