Lydverket spanderer: Casiokids

Casiokids er et av få norske band som har oppnådd internasjonal anerkjennelse selv om de synger på norsk,  men de er også eneste band med egen luftballong på årets Hovefestival. Det medførte en luftig Spanderer akkompagnert av maracas og gassutblåsing.  Du har kanskje fått med deg den P3-lista «Finn bikkjen» , og Lydverket sin reportasje om […]

Skrevet av:
Publisert 20:54 23 juni, 2009

Casiokids er et av få norske band som har oppnådd internasjonal anerkjennelse selv om de synger på norsk,  men de er også eneste band med egen luftballong på årets Hovefestival. Det medførte en luftig Spanderer akkompagnert av maracas og gassutblåsing. 

Du har kanskje fått med deg den P3-lista «Finn bikkjen» , og Lydverket sin reportasje om dem i våres. Nå kan vi også tilby Casiokids i vår mest høytsvevende Spanderer noensinne.

Her er noen stills fra seansen:

Casiokids i ballong, Foto Lydverket, NRK

Casiokids i ballong, Foto Lydverket, NRK

Hei hvor det går! Casiokids i ballong, Foto Lydverket, NRK

Hei hvor det går! Casiokids i ballong, Foto Lydverket, NRK

Ha en god tur! Casiokids i ballong, Foto Lydverket, NRK

Ha en god tur! Casiokids i ballong, Foto Lydverket, NRK

Tags: , , , ,

Del "Lydverket spanderer: Casiokids"
 

5 kommentarer på “Lydverket spanderer: Casiokids”

 1. Kim von Klev sier:

  Blitt fryktelig stor fan av Casiokids i det siste. Jeg trer inn i rollen som spåmann og sier følgende: «Casiokids er det neste store innen norsk musikk.»

 2. Anna sier:

  JIppi!!! Casiokids kommer til Arvikafestivalen nå på torsdag :D og skal få besøk på scenen av James Yuill. Gleder meg stort!!! Röyksopp spiller også torsdag kveld og de får besøk av Robyn. Fest, fryd og god musikk – kult med vennskapelig musikalsk samarbeide!

  http://www.arvikafestivalen.se

 3. [...] Casiokids – Finn Bikkjen (Hør: Konsertopptak l Lydverket spanderer) 3. Muse – Unintended (Hør: YouTube(konsertopptak) l Spotify 4. Kansas – Dust In The [...]

 4. Steffen sier:

  Hehe.

  Satt å så på det her. Hadde jeg visst at det var Lydverket, skulle jeg løpt foran kamerat… lol

Legg igjen en kommentar