Dr. Dre og Snoop Dogg på Coachella, C-Bo innfelt. (Foto: AFP/Scanpix/Promo)

Dr. Dre og Snoop Dogg på Coachella, C-Bo innfelt. (Foto: AFP/Scanpix/Promo)

- De er blodsugende parasitter

Vestkystrapper C-Bo er i harnisk over Tupac-hologrammet.

Skrevet av:
Publisert 12:45 19 april, 2012

They trying to suck blood from a corpse. – C-Bo

Selv om Afeni Shakur, moren til ikoniske Tupac Shakur, gikk god for det famøse hologrammet av rapperen som ble drept i 1996, er ikke alle like fornøyde med gimmicken.

På årets Coachella-festival ble det som kjent satt opp en virtuell opptreden av Tupac i regi av Dr. Dre og Snoop Dogg hvor låter som «Hail Mary» og «2 of Amerikaz Most Wanted» ble fremført. Nå er det til og med snakk om en hel turné med Shakur.

Les: Snoop sang med Tupac | Tupac på turné?

2Pac. (Foto: Arkiv)

2Pac. (Foto: Arkiv)

Til hiphop.dx har Sacramento-rapperen C-bo følgende å si om stuntet: – Like vultures, man. Parasites. They trying to suck blood from a corpse.

I intervjuet er C-Bo i det strenge hjørnet. Han mener hardnakket at de nevnte artistene er falske og at han aldri kan respektere dem. Rapperen anerkjenner ikke hologram-stuntet som noe annet enn melking av rapperens arv og reagerer på at verken Dr. Dre eller Snoop Dogg var nære venner av Tupac da han gikk bort.

Sacramento-rapperen har solgt overkant av 3, 5 millioner album på verdensbasis og var en god venn av Tupac. C-Bo gjestet også Tupacs dobbel-album All Eyez On Me fra 1996.

Se og hør utvalge 2Pac-videoer:

Tags: , , , , ,

Del "- De er blodsugende parasitter"
 

3 kommentarer på “- De er blodsugende parasitter”

  1. Hardie Harr sier:

    hvis dere leser det orginale intervjuet, så sier han at han selv ikke har sett hologramshowet, men generelt er motstander av å mjælke «2pac-kua» i den forstand; å bruke gamle vers og slenge ut uutgitte låter/album.

  2. [...] Les om Coachella-konserten: Snoop sang med Tupac | Tupac på turné? | Avkrefter Tupac-turné | C-Bo er i harnisk over Tupac-hologrammet [...]

  3. [...] Dogg og Dr Dre. Noe som seinere blei avkrefta. I etterkant har også blant andre rapperen C-Bo tatt avstand fra fenomenet og sagt at han mener det er som å forsøke «suge blod ut av et [...]

Legg igjen en kommentar