Oliver Sykes, Lee Malia, Matt Kean, Matt Nicholls og Jona Weinhofen er klar for Øyafestivalen 2011 (Foto: Ruben Gran, NRK P3)

Oliver Sykes, Lee Malia, Matt Kean, Matt Nicholls og Jona Weinhofen er klar for Øyafestivalen 2011 (Foto: Ruben Gran, NRK P3)

Bring Me The Horizon til Øya

Gutta bak et av fjorårets aller beste album kommer til Oslo i august.

Skrevet av:
Publisert 20:28 13 januar, 2011

Dagen før festivalen selv offentliggjør ukas siste band, kan Lydverket avsløre at et av dem er de purunge sinnataggene i Bring Me The Horizon. Hvilken dag du får muligheten til å svette og blø i piten foran en av Øya-scenene, er ennå ikke klart, men det er sikkert at kvintetten returnerer til byen de i dag spilte inn musikkvideo i, på seinsommeren.

Hør Lydverket P3 sitt møte med Bring Me The Horizon på video-innspilling i nettradioen.

Gjengen fra Sheffield i England kom med sitt tredje album i oktober, There Is a Hell Believe Me I’ve Seen It, There Is a Heaven Let’s Keep It a Secret slo vår anmelder Glenn Olsen i bakken. Han trilla terningen til en sekser, og skrev den gang at plata «er et bråmodent, genreoverskridende og mektig flettverk av hardcore, metal, punk og emo som bør være i stand til å ta pusten fra selv den mest blaserte lytter. Ambisjonsnivået er skyhøyt, men bandet innfrir på alle tenkelige måter».

Har du planer om å skaffe deg pass til Øyafestivalen vil du finne ut om bandet sparker like hardt fra seg på scenen som de gjør på plata som kom på fjerde plass i Lydverkets kåring over fjorårets beste, internasjonale plater.

Under ser du de siste videoene bandet foreløpig har laga, mens resultatet av videoinnspillinga for «Blessed With A Curse» i hovedstaden i dag kommer før det blir vår.

Sånn ser BMTH ut live:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Bring Me The Horizon til Øya"
 

11 kommentarer på “Bring Me The Horizon til Øya”

 1. Ka sier:

  Kan ikke fatte å begripe alt oppmerksomheten dette bandet får. Platen var defintivt en av de mest oppskryte i hele 2010. Skal innrømme at Anthem var en realtivt bra sang men den er den eneste og også denne har idiotiske metalcoregrowlepartier og breakdowns. Stikk heller å se Comeback Kid og Kvelertak. En gang metalcore alltid metalcore

  • lol sier:

   Det er jo en helt individuel avgjørelse om du velger og «like» dem eller ikke. Grunnen for all oppmerksomheten er jo fordi noen liker det og dermed fortjener de jo oppmerksomheten, og selv om DU ikke liker plata deres så gjør jeg det, og mange andre.. Når du nevner «metalcoregrowlepartier» og breakdowns er vel noe av det som gjør at jeg elsker platen deres, og de er jo så å si det eneste bandet som synger på denne måten.

 2. Robba sier:

  Hørte Lydverket kåra dem til tidenes beste metallband.

 3. [...] This post was mentioned on Twitter by Knut H. Ytre-Arne. Knut H. Ytre-Arne said: RT @Lydverket: Bring Me The Horizon til Øya: http://bit.ly/ff1B7j [...]

 4. Anette sier:

  Åja, man driver fortsatt med syting over BMTH, ja. Gå og sett på litt Maiden isteden da vettu, så skal du se du lysner litt i humøret.

 5. Geir sier:

  Er den nye musikkvideon dems spilt inn i Oslo? Hvilken låt?

 6. Henrik sier:

  Bring me the horizon er det råeste bandet noensinne. \m/ <3
  de fortjener virkelig all rosen de har fått for dette albumet, for det er virkelig noe for seg selv !

 7. Geir sier:

  noen som har peil på hvor i oslo den er spilt inn og når den kommer ut?

 8. Anon sier:

  «De purunge sinnataggene»
  De er ikke akkurat sinnatagger. Det første albumet var kanskje litt sint, men de to siste er ikke sånn. Tekstene er helt forandret!! De er mye mening i tekstene!

Legg igjen en kommentar