Axl Rose – en hatet mann

I ukas Elsk eller hat-debatt var Guns N’ Roses-vokalisten tema, og for hans del er det kanskje like greit at han har forlatt Norge, verken paneldeltakerne eller folket liker’n. Denne uka var Axl Rose i Norge, og begge konsertene i Bergen og Oslo har blitt behørig omtalt, diskutert og kommentert i løpet av uka. Mellom […]

Skrevet av:
Publisert 12:03 6 juni, 2010

Axl på Roskilde i 2006 (Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix)

I ukas Elsk eller hat-debatt var Guns N’ Roses-vokalisten tema, og for hans del er det kanskje like greit at han har forlatt Norge, verken paneldeltakerne eller folket liker’n.

Denne uka var Axl Rose i Norge, og begge konsertene i Bergen og Oslo har blitt behørig omtalt, diskutert og kommentert i løpet av uka. Mellom gigene lodda vi stemninga for det eneste originalmedlemmet som er igjen i Guns N’ Roses, i tirsdagens Elsk eller hat.

Paneldeltakerne Kristin Winsents og Jonas Brenna diskuterte, ukas orakel Asbjørn Slettemark bidro med ekspertise om den rødhårede rockestjerna og folket brukte nettet til å vise både varme og kalde følelser. Hør hele debatten her:

Elsk hat

Husk å ta stilling i neste ukes debatt, som rett før fotball-VM braker løs, tar for seg fotballsanger.

Tags: , , , , ,

Del "Axl Rose – en hatet mann"
 

4 kommentarer på “Axl Rose – en hatet mann”

  1. Stein Erik Aulie sier:

    Heter ikke Axl William Bailey da?

  2. [...] Tidligere i år bestemte Lydverkets elsk eller hat-panel at de hatet Guns N’-vokalist Axl Rose. Hør hvordan debatten utspant seg her. [...]

  3. ole sier:

    tullball, eg hater ikkje. har snakket med han og han virker som ein grei kar. han til å me støtter noe eg har laget på eit sosialt nettverk. fårstår ikkje kvifor lydvarket har så mykje i mot den mannen han støtter jo fans berre ikkje glad i media, og tydleg viss er ikkje media så glad i han. alle kjendiser er ikkje perfekte og kortid har det vert ein stor artist som har vert perfekt for all uansett!.
    (sorry, for skrive feil)

Legg igjen en kommentar