FOTO: Scanpix

FOTO: Scanpix

Truer Guns N’ Roses med klokka

Hvis ikke Axl Rose og gjengen kommer tidsnok på scenen under helgens festivaler i Reading og Leeds, får de ikke lov å gå på i det hele tatt.

Skrevet av:
Publisert 14:27 24 august, 2010

Sjefen for søskenfestivalene Reading og Leeds, Melvin Benn, truer med å sette en stopper for konsertene til Guns N’ Roses, dersom bandet ikke klarer å karre seg opp på scenen til avtalt tid.

- Hvis Guns N’ Roses bestemmer seg for å ta til scenen så sent som de gjorde i Leeds for noen år siden, så vil ikke opptredenen skje i det hele tatt, sier Benn til BBC.

Axl Rose og de andre har rykte på seg for å være ute i seneste laget. Da de gjestet Norge i sommer, for eksempel, kom de på scenen to timer etter at konserten egentlig skulle startet i Bergen.

Men slik vil det altså ikke bli om de skal få gjennomføre sine to konserter på fredag og søndag - som headlinere under Reading og Leeds festivalene. Sjefen Benn forteller BBC at de har fått advarsler fra lokale myndigheter om at tidsfristen i forhold til støyreglene må holdes.

- Vi kom unna med det én gang. Vi vil ikke komme unna med det igjen.

Tidligere i år bestemte Lydverkets elsk eller hat-panel at de hatet Guns N’-vokalist Axl Rose. Hør hvordan debatten utspant seg her.

Et norsk stjerneskudd skal også spille på Reading og Leeds festivalene til helgen - les mer om hvem og hvorfor her.

Tags: , , , , ,

Del "Truer Guns N’ Roses med klokka"
 

6 kommentarer på “Truer Guns N’ Roses med klokka”

 1. Tor Edsvik sier:

  Dristig og bra at det nå settes forventninger og rammer rundt et arrangement,og til en artist / gruppe, så at ikke publikum utsettes for unødig smerte, belastning og irritasjon.

 2. Påkrevd sier:

  Det er ingenting som heter tidsfrist «i forhold til» støy.

  Tenker man seg litt om, så skriver man om setningen slik at den gir mening.

  • Karina Lystad sier:

   It has been done! Jeg forstår at det var litt knotete skrevet, og håper denne varianten faller bedre i smak.

   Mvh,
   Karina

 3. O.M.W sier:

  Hvorfor er deler av kommentarsystemet her på engelsk?

 4. Arve Nytun sier:

  Der fikk vi sjå kor det gjekk.
  Guns N Roses var 1 time for seine på scena.. til tross for dette, fekk dei spele. Straumen vart kutta da Guns forbredte seg til Encore. Bandet nektet å gå frå scena, og spelte akustisk versjon av Paradise City. Axl med Megafon.

  Reeding burde Aldri booke Guns N Roses i utgangspunktet, dersom dei sette slike restriksjonar.

 5. [...] Lydverket rapporterte forrige uke, så ble Guns ‘N Roses advart mot å komme for sent på scenen under helgens Reading og [...]

Legg igjen en kommentar