Screenshot fra

Screenshot fra "Yonkers" av Tyler, The Creator.

Årets musikkvideo?

Det kontroversielle raphåpet Tyler, The Creators dystre «Yonkers» er blant de nominerte når MTV skal utrope årets beste musikkvideo i august. Se videoene her!

Skrevet av:
Publisert 13:23 21 juli, 2011

Tyler, The Creator, hjernen i det hyllede (og kontroversielle) hiphop-kollektivet Odd Future Wolf Gang Kill Them All, tok strupetak på mainstreamen med sitt soloalbum Goblin tidligere i år. Nå kan den mørke videoen til den like mørke singelen «Yonkers» hanke inn en MTV-statuett for årets beste video.

Anmeldelse: OFWGKTA på Hove (6/6)

Videoen har han regissert selv, under pseudonymet Wolf Haley, og horrorcore-elementene er tonet ned til spising av en bille og påfølgende oppkast. Yum. Hovedpersonens umiddelbare respons på nominasjonen, via sin etter hvert legendariske Twitter-konto, var denne:

… etterfulgt av mer hjertelige uttrykk for glede, som «Dude Im So Fucking Happy. I Cried. Like A Girl«.

Da andre nominerte i kategorien for årets beste video er Beastie Boys, Katy Perry, Bruno Mars og Adele. Vinnerne kåres søndag 28. august, men det er allerede nå mulig å stemme fram din favoritt her. Hvem mener du fortjener prisen?

Tyler, The Creator – «Yonkers»:

Adele – «Rolling In The Deep»

Bruno Mars – «Grenade»:

Beastie Boys – «Make Some Noise»:

Katy Perry – «Firework»:

Tags: , , , , , ,

Del "Årets musikkvideo?"
 

8 kommentarer på “Årets musikkvideo?”

 1. Jannekake sier:

  Jeg dauer! Fans på mtv.com og tumblr har klikka helt nå.. Britney «bare» fikk to nominasjoner, Lady Gaga fikk tre og Rihanna og Kesha fikk null.. «Jeg vet ikke hvem han Tyler er engang omg det er jo de mest populære som må vinne!! Dette er akkurat som da Arcade Fire vant album of the year på Grammy, ingen vet hvem de er!!»

  ..Og Katy Perry fikk 9.

 2. Jannekake sier:

  ..Hvis kommentaren var litt uklar, så siterte jeg altså kids på mtv.com og tumblr :) Håper Tyler vinner begge han er nominert til.

 3. PalR sier:

  Beastie Boys sin Make Some Noise er den beste musikkvideoen (kortfilmen er hysterisk, elsker den), men jeg synes Tyler fortjener det mest. Tyler en utrolig artist, bare 20 år gammel. Å vinne en VMA er noe han virkelig ønsker, og jeg synes at han bør få det ønske oppfylt. Videoen er også fantastisk, selv om jeg foretrekker She (men den var visstnok for ekstrem for MTV). Stem på Tyler (eller Beastie Boys)

 4. Isak sier:

  Firework er jo helt elendig! make some noice er mye bedre! det er mange bedre videoer en disse!

 5. Nadia os sier:

  Firework er jo fantastisk! Selvom jeg vet om mange flere bedre musikkvideoer OG sanger enn disse. Fireworkmusikkvideoen er fin:)

Legg igjen en kommentar