Alle elsker plateanmeldelser

Tirsdag denne uken tok Elsk eller hat-panelet fatt på hvorvidt de elsker eller hater plateanmeldelser. Du var dessuten med å ta stilling ved å klikke hva du føler. Plateanmeldelser har tydeligvis kommet for å bli. Hør debatten. Det faste Elsk eller hat-panelet med Natt og Dags nettredaktør Andreas Øverland og Lydverket NRK1s reporter Kristin Winsents […]

Skrevet av:
Publisert 16:24 9 oktober, 2008

ape.jpg

Tirsdag denne uken tok Elsk eller hat-panelet fatt på hvorvidt de elsker eller hater plateanmeldelser. Du var dessuten med å ta stilling ved å klikke hva du føler. Plateanmeldelser har tydeligvis kommet for å bli. Hør debatten.

Det faste Elsk eller hat-panelet med Natt og Dags nettredaktør Andreas Øverland og Lydverket NRK1s reporter Kristin Winsents hadde inntatt plassene sammen med ukas orakel, tidligere programleder på P3 og kaptein for plateselskapet Trust Me Records, Marit Karlsen.

Etter noen dager med heftig debatt omkring blant annet Lydverkets anmeldelse av Katzenjammers debutalbum og Stella Mwangis managers reaksjonNattt og Dags anmeldelse av hennes Living For Music var det på tide å få en endelig beslutning omkring et velkjent fenomen: plateanmeldelsen.

Slik gikk debatten:

Elsker eller hater du plateanmeldelser?

Om Elsk eller Hat:
I over tre år har Lydverkets Elsk eller Hat-panel spredd heder og galle om populærkulturelle fenomener, personer og trender fra musikkens verden.
Oppe til høyre på denne siden finner du en poll. Der er det to alternativer; Elsk og Hat. Det eneste du trenger å gjøre er at bestemme deg for om ditt hjerte er isende kaldt eller glødende varmt i forhold til ukens tema.
Elsk- eller Hat-panelet går av stabelen i Lydverket på tirsdager. De faste medlemmene er Natt & Dags webredaktør, hiphop-fantast og jordnært følelsemenneske Andreas Øverland, og Lydverkets egen stjernereporter og blogdronning Kristin Winsents. Når dommens tid kommer har de som vanlig hver sin stemme, mens folket – altså deg – har én: Pollen er folkets røst! I tillegg henter vi hver uke inn et orakel, som kan gi oss ekstra innsikt i det aktuelle temaet.
Lydverkets redaksjon kommer dessuten følge med nøye på hva du skriver på denne siden – kanskje plukker vi ut ditt tema og tar det opp til debatt?

Tags: , , , ,

Del "Alle elsker plateanmeldelser"
 

7 kommentarer på “Alle elsker plateanmeldelser”

 1. KimKimKim sier:

  Elsker plateanmeldelser? Så enkelt er det vel ikke? Svarthvitt.

 2. Alco sier:

  ha ha, ingen skriver sonm ønsket her.

  lykke til med den «ønskede debatten deres» ha ha

  jeg går og skriver litt mer på Katzenjammer debatten. he he

 3. Ruben sier:

  Debatten er over, Alco. Kan høres over.

 4. Alco sier:

  ja ja, men kommentarene har ikke akuratt haglet på denne siden mener jeg (-:

  ta dere en bolle! det skal jeg!

  Go helg!

 5. Marius Asp sier:

  @Alco: «jeg går og skriver litt mer på Katzenjammer debatten. he he»

  Det er svært enkelt (og tidvis også fristende) å stenge av kommentarfunksjonen vårt. Med mindre det kommer noe nytt i den tråden – noe «ta deg en bolle» strengt tatt ikke kan betegnes som – synes jeg det er på høy tid å bevege seg videre.

 6. August sier:

  Jeg synes jo i utgangspunktet det er litt rart å kjøre en slik debatt med kun musikkjournalister i panelet. Ok, Karlsen driver kanskje et plateselskap, men likevel.

  Når det gjelder Katzenjammer-debatten, er det fristende å komme med følgende innlegg nå: «Hold kjeft!»

 7. [...] Som du kan høre her, alle elsker [...]

Legg igjen en kommentar