Sirkus Eliassen og LidoLido tolker

Sirkus Eliassen og LidoLido tolker "Call Me Maybe". Foto: Marius Asp, NRK P3.

– Ring mæ ASAP

Det var festivalforelskelsen som ble tema da LidoLido og Sirkus Eliassen møttes på Hove for å tolke en låt sammen.

Skrevet av:
Publisert 16:17 27 juni, 2012

«Here’s my number/så ring mæ ASAP»

Det var nettopp denne linja som ble en del av refrenget da LidoLido og Sirkus Eliassen bestemte seg for å covre Carly Rae Jepsen og hennes låt «Call Me Maybe» på Hovefestivalen. Men yngstemann gav klart uttrykk for å behøve hjelp for at inspirasjonen skulle komme på plass.

Jeg trenger inspirasjon til verset jeg skal skrive, sier Peder Losnegård, alias LidoLido.

Hvis noen kommer opp på scenen og viser puppene får han nok inspirasjon, skyter Magnus Eliassen.

Selv om heller få bryster stilte seg til disposisjon, viste det seg imidlertid at P3s lyttere har en stor og hjelpende hånd. For blant ordforslagene som ble lest opp av Ruben Gran, programleder for P3 på Hove, fant man svært passende ord som «festival» og LidoLido-favoritten «swag». I tillegg dukket det opp langt mer absurde forslag som «hockeydorey», «shallabajsfunkism» og «sutokoriki».

Se Sirkus Eliassen og LidoLido i fri utfoldelse på P3-scenen her:

Både publikum og musikerne selv viste seg å bli veldig fornøyde med det endelige resultatet. Likevel er brødrene Eliassen i tvil på om de er villige til å bygge videre på tolkningen og lage en fullverdig låt.

Det er jo tross alt en coverlåt, så det hadde nok vært mer naturlig å gjøre noe originalt sammen med Peder, sier Erik Eliassen.

Men jeg kommer uansett til å ta med meg linja «Ring mæ ASAP» videre, sier Magnus.

Brødrene Eliassen spekulerer imidlertid i om LidoLido med «Call Me Maybe»-tolkningen har forsøkt seg på å lage en forfølger til hans hit «Different».

I «Different» synger han «So why I am not answering her call», mens han her synger «Here’s my number». Det blir litt som «Fuck You Right Back» for noen år siden, sier Erik, og referer til episoden der britiske Frankee lagde en respons til Eamons «Fuck It (I Don’t Want You Back)».

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "– Ring mæ ASAP"
 

5 kommentarer på “– Ring mæ ASAP”

  1. LidoLido er kongen av å redde seg inn! Charming

  2. off, lido lido. no klara egkje mair!

  3. Begge kommer @Levangerlive Kanskje det blir denne sangen der også? ;)

  4. [...] uke fant nemlig LidoLido og Sirkus Eliassen hitten som den eneste naturlige valget da de skulle improcovre en låt for P3 under en av sendingene fra Hovefestivalen. I tillegg har låta nærmest blitt en magnet for virale [...]

  5. [...] uke fant nemlig LidoLido og Sirkus Eliassen hitten som den eneste naturlige valget da de skulle improcovre en låt for P3 under en av sendingene fra Hovefestivalen. I tillegg har låta nærmest blitt en magnet for virale [...]

Legg igjen en kommentar