The Rolling Stones. Foto: Promo.

The Rolling Stones. Foto: Promo.

White produserer Stones?

The Rolling Stones er langt fra klare for pensjon. Neste år kommer det kanskje et nytt album, produsert av Jack White.

Skrevet av:
Publisert 13:05 27 juni, 2012

Ryktene om at rockedinosaurene i The Rolling Stones skulle spille en siste konsert på neste års Glastonbury Festival for deretter å avslutte karrieren, blei i forrige uke avkrefta.

Jack White, her på scenen tidligere i år, kan bli produsent for et kommende album med The Rolling Stones. Foto: Third Man Records.

Jack White, her på scenen tidligere i år, kan bli produsent for et kommende album med The Rolling Stones. Foto: Third Man Records.

Som et av de lengstlevende rockebanda i historien er det ikke rart at spekulasjonene kommer, spesielt når de i år fyller 50 år som gruppe. Nå ser det ut imidlertid ut til at Mick Jagger, Keith Richards og resten av gutta kanskje skal lage et helt nytt album og legge ut på turné igjen i 2013.

Les også:

Om det går slik Rolling Stone Magazine spekulerer i kan det ta mange år før Stonesgutta legger gitarene på hylla. Ifølge et nytt intervju er det nemlig mulig at tilsynelatende-for-tida-allestedsnærværende Jack White blir produsent for en ny utgivelse.

Keith Richards har vært kompis med Jack White gjennom flere år og fansen har spekulert i hvorvidt det en dag ville resultere i at White satte seg bak spakene som produsent for Stones.

- Det er alltid en mulighet for det. Døra er helt åpen, sier Keith Richards.

De to spilte i 2009 inn et par låter sammen. I intervjuet sier Richards det er godt mulig de også gir ut låtene en vakker dag.

- Jeg veit ikke om [Jack] engang mente det var bra nok. Men samtidig, om Jack ønsket det, så kunne vi trolig gjøre det, ja, sier Keith Richards.

The Rolling Stones vil ifølge The Guardian i neste måned møtes i London for å diskutere planene om et nytt album og en mulig turné i 2013. Bandet blei samla for å spille sammen i april for å sjekke hvor rustne de egentlig var blitt. Da hadde de ikke spilt sammen på flere år, men nå ser Keith Richards fram mot eventuelt å lage noe helt nytt.

- Det skal vi snakke sammen om i juli. Jeg hadde elsket det om vi kunne fått klare noen nye låter og se litt på hva vi har på lager.

Tags: , , , ,

Del "White produserer Stones?"

Legg igjen en kommentar