The Rolling Stones med ny utgave av klassiker

Mick Jagger & co gir ut ti nye låter i forbindelse med reutgivelsen av Exile on Main Street. Hør den første her. Når The Rolling Stones gir ut Exile on Main Street på nytt, mangler det ikke på godbiter. Nå er den helt nye bonuslåta «Plundered My Soul» ute på nett. Exile on Main Street […]

Skrevet av:
Publisert 12:22 16 april, 2010
The Rolling Stones (foto: JIJI Press)

The Rolling Stones (foto: JIJI Press)

Mick Jagger & co gir ut ti nye låter i forbindelse med reutgivelsen av Exile on Main Street. Hør den første her.

Når The Rolling Stones gir ut Exile on Main Street på nytt, mangler det ikke på godbiter. Nå er den helt nye bonuslåta «Plundered My Soul» ute på nett.

Exile on Main Street ble gitt ut for første gang i 1972, og gikk fra lunken mottakelse den gang til å bli regnet som et av bandets fineste arbeider. Tidligere har Rolling Stone rapportert at bandet med nesten samme navn skulle gi ut albumet på nytt, etter forespørsel fra Universal Music. Reutgivelsen slippes 18 mai og kommer som et deilig deluxe edition bokssett. Bandet har lett lenge i gammelt materiale, og har i tillegg til å finpusse på de originale låtene lagt med hele ti bonusspor.

«Plundered My Soul» er første låt ut, og har nå funnet veien til You Tube:  

Tags:

Del "The Rolling Stones med ny utgave av klassiker"
 

4 kommentarer på “The Rolling Stones med ny utgave av klassiker”

 1. Kajsa sier:

  Marit så gøy at du har skrevet dette. Jeg trykket meg inn ved en tilfeldighet, og like tilfeldig så jeg navnet ditt øverst i artikkelen.

 2. M_Mickey sier:

  Hvorfor er det greit å kline opp en piratkopiert låt på nrk sine nettsider, mens det i andre sammenhenger fører til bøter og fengsel?
  Jeg skjønner ikke lenger hva som er lov og hvor det er lov og hva som evt. ikke er lov.

 3. Rolf Rock sier:

  til M_Mickey: Det har vel noe med at youtube-klippet er fra Stones sin egen kanal og at den nå får offisiell release… Ergo er det jo ikke en piratkopi.

 4. Hansen sier:

  Kan ikke se at denne låten ligger i sin helhet på Stones offisielle youtube-side ! http://www.youtube.com/user/therollingstones?blend=1&ob=4#p/a
  Kan være jeg tar feil… men det kan se ut som en pirat-kopi allikvel ;-)

Legg igjen en kommentar