Vinn billetter til Ne-Yo, Clipse +++

Ne-Yo og Clipse inntar scenen i Oslo Spektrum lørdag 27.februar, og får følge av et stjernelag av norske og utenlandskse artister. Vi sitter selvsagt på et par billetter, hvis du kan svare på et forholdsvis enkelt spørsmål!   R&B-superstjernen Ne-Yo, som har gjort suksess sammen med norske Stargate, spilt inn en låt sammen med MadCon og […]

Skrevet av:
Publisert 9:40 17 februar, 2010

ne-yo_promo_photo_crop-thumb-473x315

Ne-Yo og Clipse inntar scenen i Oslo Spektrum lørdag 27.februar, og får følge av et stjernelag av norske og utenlandskse artister. Vi sitter selvsagt på et par billetter, hvis du kan svare på et forholdsvis enkelt spørsmål!

 

R&B-superstjernen Ne-Yo, som har gjort suksess sammen med norske Stargate, spilt inn en låt sammen med MadCon og toppet de amerikanske albunlistee to ganger, samt singellistene med låter som «So Sick»,  »Because of You» og »Closer»  kommer til Oslo Spektrum 27.februar. Men han kommer ikke alene. Clipse, som har tre album av top notch kvalitet bak seg tar også turen. Som om ikke det var nok stiller også  Statik Selektah, Saigon, Madcon, Karpe Diem, Tommy Tee, Jesse Jones og Lars Vaular. Mye urban musikk for pengene med andre ord. Og vi har selvsagt et par billetter som vi deler ut til et par av våre kunnskapsrike lesere.

Hva heter Ne-Yo egentlig? Vet du svaret sender du det i en mail til andreas.overland@nrk.no og merker mailen «Ne-Yo», innen førstkommende fredag. Svarer du korrekt er du med i trekningen av billett til moroa! Lykke til!

Her er noen av låtene du kan oppleve i Oslo Spektrum 27.februar:

 

Tags: , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Ne-Yo, Clipse +++"

Legg igjen en kommentar