MadCon i studio med Ne-Yo

Tshawe og Yosef har vært i studio med superstjernen Ne-Yo og spilt inn en ny låt.

Skrevet av:
Publisert 9:38 25 november, 2009

madcon-whole-hearted

Tshawe og Yosef har vært i studio med superstjernen Ne-Yo og spilt inn en ny låt.
- Dette er stort, sier P3s musikksjef Mats Borch Bugge.

Tidligere i høst var Tshawe og Yosef fra MadCon i studio med superstjernen Ne-Yo og spilte inn en låt. Bak kontrollspakene satt den norske produsentduoen Stargate. Ne-Yo har tidligere toppet den amerikanske albumlista med både debutalbumet In My Own Words og oppfølgeralbumet Because of You, hvor gjennombruddssingelen «So Sick» ble produsert av nettopp Stargate. Ne-Yo har også samarbeidet med artister som Beyonce, Rihanna og Jay-Z som artist og låtskriver.

- Om dette er riktig, er det stort, sier P3s musikksjef Mats Borch Bugge.

Stargate er en viktig kanal
Musikksjefen tror Stargate er en av hovedgrunnene til at Ne-Yo valgte å jobbe med MadCon.

- Jeg vil tro at dette samarbeidet ikke ville blitt til uten samarbeidet Ne-Yo har hatt med Stargate. Noen ganger bringer Eriksen/Hermansen stjernene til Norge, andre ganger tar de dem tydeligvis ut av landet.

- Stargate er definitivt en viktig kanal for norske artister i forhold til det amerikanske og globale popmarkedet. Det er få nordmenn som i dag besitter en så proppfull liste med telefonnumre til de største popartistene i verden, som nettopp Stargate gjør.

Bonnier Amigo bekrefter
Det er ennå ikke kjent hva låta skal brukes til eller om den havner på Ne-Yo eller MadCon sine kommende album. MadCon sitt plateselskap Bonnier Amigo bekrefter at låten er innspilt, men utover det har direktør Frank Bakke ingen kommentarer. Heller ikke MadCons manager Peter Peters ønsker å kommentere saken. MadCon er for tiden på turné som oppvarmere for Backstreet Boys, og var i går ikke tilgjengelig for kommentar.

- En viktig sjanse
-  Ne-Yo er en markant skikkelse i det amerikanske markedet, men har også gjort seg bemerket her til lands med singler som ”So Sick”. Likevel er det som låtskriver Ne-Yo har sin største styrke. Det beviser han nå igjen som låtskriver på Rihannas nye album, og dette er en veldig god mulighet for Madcon til å holde interessen i det amerikanske markedet vedlike etter oppmerksomheten de fikk med ”Beggin’», sier Borch Bugge.

Ne-Yo har tidligere vært co-writer på hits som Beyonces «Irreplacable» og Rihannas «Unfaithful» – begge låter som gjorde det svært godt på hitlistene verden over. Tidligere i år gjorde MadCon det godt i USA og endte til slutt på 79.plass på den amerikanske singellista med «Beggin’».

For nesten nøyaktig ett år siden sendte Lydverket sin egen MadCon-spesial, og du kan se hele halvtimen her:

Tags: , , ,

Del "MadCon i studio med Ne-Yo"
 

1 kommentar på “MadCon i studio med Ne-Yo”

  1. [...] Ne-Yo, som har gjort suksess sammen med norske Stargate, spilt inn en låt sammen med MadCon og toppet de amerikanske albunlistee to ganger, samt singellistene med låter som “So [...]

Legg igjen en kommentar