Vinn billetter til Clipse!

På fredag spiller den fabelaktige rapduoen Clipse konsert på Spikerboks i Oslo, med like fabelaktige Devin The Dude som oppvarmer. Lydverket har fått kloa i billetter som kan bli dine. Brødrene Gene og Terrence Thornton, bedre kjent som Malice og Pusha T, har levert kvalitetsrap under banneret Clipse i en årrekke, og høstet en femmer […]

Skrevet av:
Publisert 12:02 8 juni, 2010
Clipse. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Clipse. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

På fredag spiller den fabelaktige rapduoen Clipse konsert på Spikerboks i Oslo, med like fabelaktige Devin The Dude som oppvarmer. Lydverket har fått kloa i billetter som kan bli dine.

Brødrene Gene og Terrence Thornton, bedre kjent som Malice og Pusha T, har levert kvalitetsrap under banneret Clipse i en årrekke, og høstet en femmer fra Lydverkets anmelder for fjorårets utgivelse, ‘Til The Casket Drops. Houston-rapperen Devin The Dude opererer innenfor en mer tilbakelent og weed-tåkete, men alltid underholdende sfære av hiphopen, og er aktuell med skiva Suite 420. Førstkommende fredag slår de sine pjalter sammen på Spikerboks i Nydalen, Oslo. Dette kan bli en vakker aften!

For å være med i trekningen om billetter til deg og en kompis, må du besvare følgende spørsmål:

Hvem produserte de første platene til Clipse?

Send svaret til lydverketkonkurranse@nrk.no, sett «Clipse» i emnefeltet og legg ved relevant kontaktinfo. Vinnere trekkes torsdag ettermiddag. Det er 18-årsgrense for å komme inn på konserten.

Vi i Lydverket har møtt Clipse tidligere. Her snakker duoen om forholdet til barndomskompisene i Neptunes:

… og hilser til sine norske fans:

Clipse – «Grindin»:

Devin The Dude sjekker ut skiver på legendariske Amoeba Records i San Fransisco:

Devin The Dude – «Lacville ’79″:

Tags: , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Clipse!"
 

1 kommentar på “Vinn billetter til Clipse!”

  1. Marius Asp sier:

    Vinnerne av Clipse-billetter er Maren S. og Jakub O. Kos dere!

Legg igjen en kommentar