Vinn billetter til Blake og Bilal

Vinn billetter til Blake og Bilal

Nok en råsterk konserthelg sparkes i gang når den britiske elektronikakometen James Blake og den amerikanske soulprinsen Bilal spiller i Oslo i morgen.

Skrevet av:
Publisert 15:27 31 mars, 2011

Det ryker av konserttilbudet på scenene i hovedstaden om dagen, og folk som har greie på det hevder i fullt alvor at Oslo = København + Stockholm på livefronten, både hva kvalitet og kvantitet angår. Godt mulig. I morgen spiller både Kitchie Kitchie Ki Me O (vinn billetter her!), Bigbang og Farmers Market rundt i byen, men det blir også storfint besøk fra utlandet, nærmere bestemt London og Philadelphia.

Den unge engelskmannen James Blake har med sitt selvtitulerte album gitt ut en av de mest omtalte og hyllede platene hittil i år. Vår anmelder Marius Asp var blant dem som lot seg begeistre, og han beskrev det som «et komplekst og egenrådig album der stor skjønnhet bor i begrensningene». Ifølge våre utsendte til bransjetreffet South By Southwest i Austin, Texas tidligere denne måneden er det god grunn til å få med seg mannen også i livesetting. Konserten på Parkteatret er utsolgt, men vi gir én heldig utvalgt to billetter til moroa.

Les anmeldelse: James Blake – James Blake (5/6)

Les også: Lydverkets radiostemme Ruben Gran rapporterer fra James Blake-konsert på SXSW i Austin, Texas

Den amerikanske soulsangeren Bilal fikk et stort gjennombrudd med debutplaten 1st Born Second i 2001, men problemer med plateselskapet gjorde at det tok ham ni år å få den bunnsolide oppfølgeren Airtight’s Revenge ut i verden, tross prominente gjesteopptredner med størrelser som Jay-Z, Beyoncé, Ghostface Killah og Common. I fjor spilte han på Oslo Live, en konsert som fikk vår anmelder Trine Aandahl til å kaste en sterk femmer og utbryte: «Hadde det vært litt tettere mellom tilskuerne kunne konserten kjapt utviklet seg til en eneste stor orgie – for dette er et show av de sjeldne». Til morgendagens konsert på Blå gir vi tre vinnere to billetter hver.

Les anmeldelsen: Bilal, Oslo Live (5/6)

Vil du vinne billetter til deg og en venn?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk med «James Blake» eller «Bilal» i emnefeltet, med navn, telefonnummer og én god grunn til at vi skal sponse deg med to billetter (og husk at kreativitet belønnes) vedlagt. Vinnere trekkes og kontaktes via SMS i morgen, altså fredag, ved lunsjtider.

James Blake – «The Willhelm Scream»:

Bilal – «Soul Sista»:

Tags: , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Blake og Bilal"

Legg igjen en kommentar