Vi er tilbake. Se kveldens sending nå!

Takk til Lund Svindal, Northug og Bjørgen for artige innslag i lydverkets to uker lange pause. Gøyalt med olympiske leker, men nå er det på tide å komme tilbake til de viktige tingene. Slikt som Jimi Hendrix, Yeasayer, Minor Majority og The Cumshots.   8. mars legges tolv ikke tidligere utgitte Jimi Hendrix-låter ut for salg. Er det greit […]

Skrevet av:
Publisert 21:30 3 mars, 2010

Takk til Lund Svindal, Northug og Bjørgen for artige innslag i lydverkets to uker lange pause. Gøyalt med olympiske leker, men nå er det på tide å komme tilbake til de viktige tingene. Slikt som Jimi Hendrix, Yeasayer, Minor Majority og The Cumshots.  

8. mars legges tolv ikke tidligere utgitte Jimi Hendrix-låter ut for salg. Er det greit at plateselskap og etterlatte forsetter å pumpe ut gamle opptak 40 år etter legendens død? Og er Hendrix fremdeles like viktig som tidligere? Gitarist Amund Maarud og musikkhistoriker Thomas Felberg har svarene.

 The Cumshots og Minor Majority er på to vidt forskjellige planeter når det kommer til musikalsk stil. Likevel har de funnet en slags fellesnevner. Men hvordan går det egentlig når Kristopher Schau må synge melankolske kjærlighetsviser?

Etter snart fem år borte fra rampelyset stakk Lise Karlsnes hodet frem igjen under februars Bylarm i Oslo. Lydverket fulgte de nervøse timene før, under og etter hennes aller første konsert som soloartist.

 Et av verdens aller mest kritikerroste band kommer på besøk. Brooklyn-bandet Yeasayer slapp nylig albumet Odd Blood, som fulgte opp Lydverket-favoritten All Hour Cymbals fra 2007. På vår livescene spiller de radiosingelen ”Ambling Alp”.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Vi er tilbake. Se kveldens sending nå!"
 

3 kommentarer på “Vi er tilbake. Se kveldens sending nå!”

  1. Snikh sier:

    Veldig kul sending i kveld! Kanskje den beste i år.
    MEN! Når skal dere oppdage 22 da??

  2. [...] Vi er tilbake. Se kveldens sending nå! [...]

  3. [...] Vi er tilbake. Se kveldens sending nå! [...]

Legg igjen en kommentar