Se hele Yeasayers minikonsert

Forrige uke spilte Brooklyn-yndlingene i Yeasayer en minikonsert for Lydverkets publikum. Se hele konserten her. Ettersom vi i Lydverket kun har rettigheter til å la liveopptak ligge på nett i tre måneder, er opptakene fra denne konserten nå fjernet. Vi hadde besøk av de hyggelige gutta i Yeasayer før de spilte utsolgt oslokonsert i forrige […]

Skrevet av:
Publisert 13:50 12 mars, 2010

YeasayerNY

Forrige uke spilte Brooklyn-yndlingene i Yeasayer en minikonsert for Lydverkets publikum. Se hele konserten her. Ettersom vi i Lydverket kun har rettigheter til å la liveopptak ligge på nett i tre måneder, er opptakene fra denne konserten nå fjernet.

Vi hadde besøk av de hyggelige gutta i Yeasayer før de spilte utsolgt oslokonsert i forrige uke. I tillegg til singelen «Ambling Alp» som du kunne se på TV, gjorde bandet en strålende minikonsert for Lydverkets publikum. Heldigvis hadde vi kamera på plass, så også du som ikke var der kan få se alle fem låtene! (Her kan du se forrige ukes sending)

Her kan du se andre livelåter fra Lydverkets scene med blant andre Ingrid Olava, Bjørn Eidsvåg, Sa-Ra, Joddski, Datarock, Cumshots og Lido Lido.

Tags: , , , , , ,

Del "Se hele Yeasayers minikonsert"
 

4 kommentarer på “Se hele Yeasayers minikonsert”

 1. gerda sier:

  Fett som faen!

 2. HP sier:

  På O.N.E: Funny at det på 01:25 er programreklame for TV2.

 3. Det har du jamen rett i HP! Det er det merkeligste… :-)
  Vi tar den bort så lenge, og så finner vi forhåpentligvis ut av feilen snart.
  Og nei, dette er ikke en flørt med TV2 fra Lydverket….

Legg igjen en kommentar