Tweedy ga etter for Twitter-tvang

Det måtte en falsk Twitter-konto til for at Jeff Tweedy skulle covre Black Eyed Peas. Se vårt intervju med Wilco-frontmannen.

Skrevet av:
Publisert 16:47 28 oktober, 2011

I september dukket det opp et klipp hvor Jeff Tweedy tolker «I Gotta Feeling» av Black Eyed Peas. Da vår reporter møtte Wilco-frontmannen i London, fortalte han historien bak den noe bisarre hendelsen. Intervjuet ser du over.

- Jeg hadde ingen interesse i å gjøre narr av Black Eyed Peas. Jeg gjorde mitt aller beste, men jeg har virkelig ikke evnen til å spille låtene deres bra, sier Tweedy i intervjuet.

Bakgrunnen for det hele var Twitter-kontoen @MayorEmanuel, en fiktiv karakter basert på at Chicago-borgermester og Tweedy-kamerat Rahm Emanuel har for vane til å ordlegge seg litt drøyere enn de fleste andre amerikanske politikere.

Mannen bak Mayor Emanuel, journalistikkprofessor Dan Sinker, endte opp med så stor suksess at det ble gitt ut en bok basert på den falske Twitter-kontoen, med tittelen The Fucking Epic Twitter Quest of  Mayor Emanuel.

Under slippfesten til den fantastisk titulerte boka dukket Jeff Tweedy opp for å spille coverlåter av Black Eyed Peas. Grunnen? Disse Twitter-postene:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Tweedy ga etter for Twitter-tvang"
 

1 kommentar på “Tweedy ga etter for Twitter-tvang”

  1. [...] er en ganske kjent sak at Jeff Tweedy og resten av Wilco ikke akkurat er de sureste og mest pretensiøse folkene i verden, noe deres nye musikkvideo også demonstrerer rimelig godt. Her spiller bandet på [...]

Legg igjen en kommentar