Trippel Rilleristing!

Torsdager spiller DJs og artister opp musikk for klubben på Lydverket P3. Hør hvordan Joddski, Munn Til Munn Metoden og Melkeveien gjorde det i Rilleristing. Det er ikke hele landet forunt å oppleve DJs eller artister som spiller opp på klubb flere ganger i uka. Rilleristing er et lite plaster på såret, når vidt forskjellige  DJs byr […]

Skrevet av:
Publisert 15:00 5 september, 2009
Rilleristing-troika med skwee, dancehall og electro

Rilleristing-troika med skwee, dancehall og electro

Torsdager spiller DJs og artister opp musikk for klubben på Lydverket P3. Hør hvordan Joddski, Munn Til Munn Metoden og Melkeveien gjorde det i Rilleristing.

Det er ikke hele landet forunt å oppleve DJs eller artister som spiller opp på klubb flere ganger i uka. Rilleristing er et lite plaster på såret, når vidt forskjellige  DJs byr på et sett med musikk representativt for dem, gjerne med eksklusiviteter, ikke utgitte låter eller helt ukjent musikk som inspirerer til dans.

Tidligere har blant annet Annie, Ådne Meisfjord, DiskJokke og Safariari sørga for klubbstemning (klikk navna for å høre settet). De siste tre ukene er det dette du har kunnet høre:

Jepp, Joddski er fortsatt han rapperen i Tungtvann som kalte seg Jørg-1 tidligere. Nå om dagen venter man på soloalbumet hans, men som platerytter har han sammen med Jan Steigen holdt dancehallfanen hevet høyt gjennom flere år gjennom sound systemet Raggabalder Riddim Rebels.
- Det vi er mest opptatt av er å spille ny dancehall, og alltid ha det nyeste. Det er det som mangler i Norge, og alltid har mangla i Norge. Det er grunnen til at vi starta Raggabalder, fortalte Joddski før han bød på eksklusive dub plates, splitter nytt fra Busy Signal og anna dancehallsnadder:

rilleristing-joddski

Spilleliste for Joddskis Rilleristing

Melkeveien er en sentral skikkelse i plateselskapet og musikkollektivet Dødpop, som er en av de fremste ambassadørene for den forholdsvis ferske sjangeren skwee.
- Skwee er funk. Elektronisk funk, veldig enkelt sagt. Den tar mye fra mye gammel musikk som… Du kan si, du har p funk, g funk og skwee funk, den nyeste versjonen av funk, informerte Melkeveien. Og dette er hva han mikset til deg:

rilleristing-melkeveien

Spilleliste for Melkeveiens Rilleristing

Fredrikstad-duoen Munn Til Munn Metoden har begynt å gjøre leven av seg ved å lage remikser for dansegulvene av låtene til band som Harrys Gym, Hiawata! og Electrica Miami i tillegg til å lage egenprodusert electro. Kristian og Dennis fra Munn Til Munn Metoden fortalte Lydverket at deres fremste mål er å spre energi:
- Spre et godt smil, og få folk til å danse litt og føle musikken.
Føl dette, du:

rilleristing-mtmm

Spilleliste for Munn Til Munn Metodens Rilleristing

Er det noen du gjerne skulle hørt snurre plater, eller vi burde invitere til å spille? Tips oss!

Tags: , , , , , ,

Del "Trippel Rilleristing!"
 

2 kommentarer på “Trippel Rilleristing!”

  1. [...] et etablert navn på klubbscenen. De har også fått æren av å sette sammen et lite dj-sett for Lydverkets herlige “Rilleristing”-spalte, et fast post hver onsdag der norske DJ’er og produsenter bringer klubbmusikk ut til folket. [...]

  2. [...] Duoen har blant annet mikset opp Hiawata!s Valley Boys og Harrys Gym Dylan Mackay. I tillegg produserer de egne låter, og har blant annet levert en miksteip til Lydverkets rilleristing. [...]

Legg igjen en kommentar