Rilleristing: Safariari

Det er påske. Men det betyr ikke at du ikke skal danse. I Lydverkets faste DJ-spalte Rilleristing får du et herlig DJ-set av inuttdiscogutten Safariari. Spenn av deg skia og rist løs! Hver onsdag de vil artister og DJs, gjerne av sorten som opererer i nettopp det skjæringspunktet, vies en liten halvtime på Lydverket på […]

Skrevet av:
Publisert 14:06 10 april, 2009
Safariari i eskimodus

Safariari i eskimodus

Det er påske. Men det betyr ikke at du ikke skal danse. I Lydverkets faste DJ-spalte Rilleristing får du et herlig DJ-set av inuttdiscogutten Safariari. Spenn av deg skia og rist løs!

Hver onsdag de vil artister og DJs, gjerne av sorten som opererer i nettopp det skjæringspunktet, vies en liten halvtime på Lydverket på P3. Befinner man seg i for eksempel hovedstaden har man flere dager i uka muligheten til å gå på byen og høre musikkmikser med kjent og ukjent musikk. Slikt fortjener man selvsagt hvor enn man befinner seg i landet.

Når DJ-gjesten spiller opp sine sett i Rilleristing, vil de i tillegg alltid inkludere uutgitt materiale, remiksa låter eller annen musikk vi inntil da ikke har hørt tidligere. Som for eksempel en rykende fersk låt fra Safariaris nye album Igloodisco. (Som var ikke var utgitt ennå da dette ble sendt på radio. Nå er jo skiva ute.)

Safariari rillerister
safariari

Spillelisten
Ennio Morricone  -  Alla Luce del Giorno
Buffalo Daughter  -  Discotheque du Paradis
Ratatat  -  Shempi
YMO  -  Behind the Mask
Safariari  -  Lommedisko
The Juan MacLean  -  Happy House
Nozomu Aoki  -  Overture – Departure (Glittering Galaxy – Bound for Andromeda)

Tidligere har både Annie, Ådne Meisfjord fra 120 Days og diskJokke rilleristet for oss.

Tags: , , , , ,

Del "Rilleristing: Safariari"

Legg igjen en kommentar