Rilleristing: diskJokke

I Lydverkets nye DJ-serie, Rilleristing, står spacediscoprinsen Joachim Dyrdahl alias diskJokke for godsakene denne uka. Her kan du høre hele settet, inkludert to urpremier på splitter nye diskJokke-låter! Hver onsdag de neste ukene vil artister og DJs, gjerne av sorten som opererer i nettopp det skjæringspunktet, vies en liten halvtime på Lydverket på P3. Befinner man […]

Skrevet av:
Publisert 16:38 12 februar, 2009
Nye diskJokke-låter du aldri har hørt

Nye diskJokke-låter du aldri har hørt

I Lydverkets nye DJ-serie, Rilleristing, står spacediscoprinsen Joachim Dyrdahl alias diskJokke for godsakene denne uka. Her kan du høre hele settet, inkludert to urpremier på splitter nye diskJokke-låter!

Hver onsdag de neste ukene vil artister og DJs, gjerne av sorten som opererer i nettopp det skjæringspunktet, vies en liten halvtime på Lydverket på P3. Befinner man seg i for eksempel hovedstaden har man flere dager i uka muligheten til å gå på byen og høre musikkmikser med kjent og ukjent musikk. Slikt fortjener man selvsagt hvor enn man befinner seg i landet.

Når DJ-gjesten spiller opp sine sett i Rilleristing, vil de i tillegg alltid inkludere uutgitt materiale, remiksa låter eller annen musikk vi inntil da ikke har hørt tidligere. Som for eksempel to rykferske fra diskJokke-låter og en uutgitt låt fra Neanderthals, som er samarbeidsprosjektet til Rune Lindbæk og Idjut Boys.

diskJokke rillerister

diskjokke rillerister:

Spillelisten:

diskjokke – Reset And Begin
Neanderthals – 1-800-288-Slam
Tony Espesito – Pagaya
Giorgio Mordoer – Warum
Damian Lazarus – Moment
diskJokke – Member Of The Club

Hør også forrige ukes sett, hvor Ådne Meisfjord fra 120 Days spilte opp.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Rilleristing: diskJokke"
 

2 kommentarer på “Rilleristing: diskJokke”

  1. Bjørnar sier:

    Jeg lette forgjeves etter mer info om Neanderthals man fant etterhvert ut at det skal være Meanderthals, med M. Album kommer 23. mars.

    http://smuglesning.no/view.aspx?postID=3211

Legg igjen en kommentar