Peter Gabriel suger ungt blod

I kategorien ikke helt blodferske nyheter, men samtidig fascinerende nok til at det må nevnes: Ifølge BBC 6 Music går verdenspopsteren Peter Gabriel med seriøse planer om å covre Vampire Weekends «Cape Cod Kwassa Kwassa», der navnet til den flintskallede eks-vokalisten i Genesis figurerer på sentralt og minneverdig vis. Gabriel har gitt følgende kommentar til […]

Skrevet av:
Publisert 15:02 3 juli, 2008

Peter Gabriel i et ettertenksomt hjørne. Illustrasjon: electricwarrior.com

I kategorien ikke helt blodferske nyheter, men samtidig fascinerende nok til at det må nevnes: Ifølge BBC 6 Music går verdenspopsteren Peter Gabriel med seriøse planer om å covre Vampire Weekends «Cape Cod Kwassa Kwassa», der navnet til den flintskallede eks-vokalisten i Genesis figurerer på sentralt og minneverdig vis.

Gabriel har gitt følgende kommentar til BBC:

- I actually do like that song a lot, and they’ve asked me to sing a version of it now, which I may well do.

Han er dog usikker på om han er hypp på tolke tekstlinjen «this feels so unnatural, Peter Gabriel, too«.

- Well, I haven’t quite worked that out whether I should be doing that or substituting it with a name that might be appropriate to me – I think playing with yourself makes you go blind after a while.

Uansett sannhetsgehalt: En glitrende anledning til et gjensyn og -hør med et av de beste sporene på Upper West Side-bandets selvtitulerte debutalbum, som funker like godt i cd-spilleren som på en konsertscene.

Her er en live-tapning av nettopp «Cape Cod Kwassa Kwassa», for anledningen med innleid trommeforsterkning, på Jimmy Kimmel Live:

[youtube rucWweOc8FY]

Tags: , , , , ,

Del "Peter Gabriel suger ungt blod"

Legg igjen en kommentar