The XX og La Roux til Øya

To populære band er ukas gaver fra Øyafestivalen. The XX spilte årets hittil mest utsolgte konsert i hovedstaden, i januar. Nå får alle som ikke skaffa seg billett den gang en ny mulighet, idet den britiske bejublede trioen er klar for sommerens Øyafestival i Oslo. Det samme gjelder for La Roux som kommer til Norge for tredje […]

Skrevet av:
Publisert 10:30 16 februar, 2010

La Roux + The XX er klar for Middelalderparken i august

To populære band er ukas gaver fra Øyafestivalen.

The XX spilte årets hittil mest utsolgte konsert i hovedstaden, i januar. Nå får alle som ikke skaffa seg billett den gang en ny mulighet, idet den britiske bejublede trioen er klar for sommerens Øyafestival i Oslo.

Det samme gjelder for La Roux som kommer til Norge for tredje gang på under et år. Duoen fra London spilte på et stappa Blå i Oslo i september i fjor, og konserten på Rockefeller om 14 dager er for lengst utsolgt.

Begge ga i 2009 ut plater som var å finne på de fleste aviser og nettsteders årsoppsummeringer, også Lydverket sin. La Roux spiller i Middelalderparken i hovedstaden fredag 13. august, og The XX står på scenen dagen etter. Se The XX sin versjon av Womack & Womacks «Teardrops» i Lydverket spanderer:

Tags: , , , ,

Del "The XX og La Roux til Øya"
 

2 kommentarer på “The XX og La Roux til Øya”

  1. Barbro sier:

    Lurer litt på hvordan en konsert kan være «mest utsolgt»? Enten er den utsolgt, eller så er den ikke det. Mulig det går an å gradbøye, men jeg lurer på hvorfor og hvordan.

  2. [...] sommer gjester bandet Øya-festivalen, og mens vi gleder oss til gjensynet kan vi kose oss dobbelt med både ny video og The xxs versjon [...]

Legg igjen en kommentar