Minimalistisk video fra The xx

Det starter med et kyss og bryter ut i den samme dansen om og om igjen. Slik foregår det mellom mann og kvinne i The xx’s nye video.   The xx inntok en av plassene som de aller mest blogga artistene i 2009, og spilte for et smekkfullt Rockefeller i januar i år. Kritikerfavorittene havnet på […]

Skrevet av:
Publisert 15:30 22 april, 2010

the xx (foto:terryfy / the xx myspace)

Det starter med et kyss og bryter ut i den samme dansen om og om igjen. Slik foregår det mellom mann og kvinne i The xx’s nye video.  

The xx inntok en av plassene som de aller mest blogga artistene i 2009, og spilte for et smekkfullt Rockefeller i januar i år. Kritikerfavorittene havnet på mang en liste under kåringen av fjorårets beste skiver, inkludert Lydverkets egne.

Når The xx skal visualisere «The Islands» skjer det på minimalistisk vis.  «The Islands» er et av bandets vakreste sanger, og i videoen fortelles historien med en enkel men likevel hypnotiserende dans – som tilsynelatende aldri brytes.

Se videoen her, og gjett hvor mange ganger paret måtte kysse i løpet av takningen:

I sommer gjester bandet Øya-festivalen, og mens vi gleder oss til gjensynet kan vi kose oss dobbelt med både ny video og The xxs versjon av «Teardrop» (Womack & Womack) i Lydverket spanderer:

Tags: , ,

Del "Minimalistisk video fra The xx"
 

2 kommentarer på “Minimalistisk video fra The xx”

  1. Kjartan sier:

    Det var en irriterende video, jeg klarte ikke å se mer enn 40 sekunder..

  2. Sofius sier:

    Ikke enig. Den var fin! xx <3

Legg igjen en kommentar