Hør nytt fra blant andre Neil Young, FOTO: Kim Erlandsen

Hør nytt fra blant andre Neil Young, FOTO: Kim Erlandsen

Streamorama!

Internett er den nye lyttedisken – også før platene treffer butikken. Her finner du et knippe av neste ukes nye album.

Skrevet av:
Publisert 16:18 23 september, 2010

Igjen ligger uutgitte plater ute på de store interwebs, slik at du kan nilytte på dem før du tar skrittet ut i den fysiske eller inn i den digitale platebutikken.

Den amerikanske radioorganisasjonen NPR har som regel mye nytt og godt ute til streaming. Akkurat nå kan du høre den nye til Lydverket-elskede Deerhunter, som slipper albumet Halcyon Digest på mandag. Den siste fullengderen til Neil Young, Le Noise, kan du få en sniklytt på via samme nettside, den kommer også i butikken på mandag.

Hvis du har blitt glad i den tidligere P3-listede singelen «I Need A Dollar», og er spent på hvordan resten av Aloe Blacc-albumet Good Things høres ut, er den også et museklikk unna. Se dessuten videoen til nevnte singel her:

Noisepopfan? På mandag skal LA-duoen No Age følge opp den kritikerroste Nouns, men britiske The Guardian streamer den nye plata Everything In Between allerede nå. Hør den her.

Den eksperimentelle triphoperen Tricky kommer også med nytt album til uka. Hans Mixed Race kan du lytte til på nederlandske 3Voor12.

Og hvordan resten av platehøsten ser ut kan du lese om her.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Streamorama!"

Legg igjen en kommentar