Søndag covrer lørdag

Søndag covrer lørdag

Noen låter passer best på fest, andre versjoner av samme låt kan føles skreddersydd for dagen derpå. I vår coverspalte får du begge deler.

Skrevet av:
Publisert 16:14 3 september, 2011

Noen låter passer bedre til lørdagskvelden enn søndagen. Og andre låter passer best til hviledagen. Men det finnes ofte flere forskjellige versjoner av samme låt, der coveren passer bedre til den andre dagen enn originalen.

Lydverket gir deg samme låt to ganger, hvor du kan sette på en på lørdag, og spare den andre til søndagen.

Lørdag

The Weeknd er, sammen med Frank Ocean, årets store nykommer i sjangeren som virkelig har tørsta etter friskt blod en stund, nemlig R&B. Abel Tesfaye holder til i Toronto, Canada, og har i år gitt ut to gratis mixtapes på hjemmesida si. Lydverkets anmelder Andreas Øverland trilla terningen på den første i mai, og skrev blant annet i sin anmeldelse at «når Tesfaye virkelig drar på og får vist fram følelsene som bor i stemmen hans på den smått strålende, nitriste «Wicked Games» er det liten tvil om hvilket potensiale The Weeknd faktisk har». Han glemte å si at den er som skapt for den siste, svette dansen på klubben en hvilken som helst lørdag kveld.

Søndag

Béatrice Martin er 21 år gammel og kommer fra Quebec i Canada. Hun kaller seg Cœur de Pirate når hun lager musikk på egenhånd, noe hun har gjort siden 2009 da hun slapp den selvtitulerte debutplata. Den ble nominert til canadiske Juno Awards, men Martin måtte til Frankrikes versjon av Grammys for å hente med seg pris hjem. Samme år som Martin albumdebuterte ble det kjent at det lå mange hundre nakenbilder av henne på den alternative pornonettsida Godsgirls, og senere innrømmet Béatrice at bildene var tatt før hun fyllte 18 og ble myndig. Dermed er det ikke en helt uskyldsren småpike som går gjennom de småskitne tekstene til The Weeknd i Cœur de Pirate sin versjon av «Wicked Games», men den passer likevel fint til helligdagen.

SJEKK UT FLERE COVERS HER!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Søndag covrer lørdag"

Legg igjen en kommentar