Slutt for Dirty Pretty Things

Carl Barat og de andre i Dirty Pretty Things legger inn årene. Bandet som oppsto etter at Pete Doherty sin livstil tok knekken på The Libertines rakk å gi ut to album før de nå går hver sin veg. Bandet er for tiden på turne i England, og planlegger å fullføre den, før det er […]

Skrevet av:
Publisert 10:09 2 oktober, 2008

Carl Barat og resten av Dirty Pretty Things legger inn årene (foto: Wikimedia Commons)

Carl Barat og de andre i Dirty Pretty Things legger inn årene. Bandet som oppsto etter at Pete Doherty sin livstil tok knekken på The Libertines rakk å gi ut to album før de nå går hver sin veg.

Bandet er for tiden på turne i England, og planlegger å fullføre den, før det er definitivt slutt i november. Da skal de bruke tiden på andre musikalske prosjekter, sier bandet i en uttalelse på nettsidene sine.

[youtube 1JiysQSuoOI]

«Bang Bang You´re Dead» og «Tired og England» er to av de musikalske høydepunktene fra et band som på en måte aldri kom seg helt ut av skyggen til Pete Doherty. For britisk presse var det viktigere hva Carl synes om sin tidligere bandkollega en hva Dirty Pretty Things drev med.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Slutt for Dirty Pretty Things"
 

2 kommentarer på “Slutt for Dirty Pretty Things”

  1. cara sier:

    Ufattelig trist.
    DPT har hele tiden vært fanget under The Libertines. De fikk aldri helt sjansen til å vise hvor bra de var.
    Jeg tror ikke managementet/Alan McGee gjorde det så mye bedre. Han viste heller interesse for de andre dårlige banda han jobbet med.

    Jaja.. nå har musikkindustrien mistet enda et bra band.

  2. [...] Etter at Carl Barâts band Dirty Pretty Things ga seg høsten 2008, så har ting ligget mer til rette for en Libertines-gjenforening. Selv om Pete Doherty fortsatt er aktiv med sitt band Babyshambles, og har gitt ut soloplate og vært på soloturné. [...]

Legg igjen en kommentar