Spill video

Se Lydverket nå

Et av norges største band jubilerer og lager trilogi. Møt Kaizers Orchestra i Lydverket.

Skrevet av:
Publisert 20:24 3 februar, 2011

Du trenger ikke vente lenger, sendingen ligger og venter på deg med Kaizers Orchestra i begge ender. Ti år har gått siden brakdebuten Ompa til du dør, men det har ikke gått helt knirkefritt.

Les mere: -Janove måtte jekkes ned 

Vi møter et band som kan glede seg til å møte et smekkfullt Oslo Spektrum, og nettopp har sluppet første del av sin trilogi Violeta Violeta.

Les anmeldelse av Violeta Violeta her.

Dessuten undersøker vi et ganske nytt fenomen med fint navn: Crowdfunding. Blir det plateselskapenes dødskyss eller en mørk sky over kreativiteten? Njål Engeseth forklarer, Christer Falk og Janove Ottesen tar debatten.

Tags: , , , ,

Del "Se Lydverket nå"
 

4 kommentarer på “Se Lydverket nå”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Tove. Tove said: you can catch glimpses of me on this week's Lydverket http://t.co/fNRKY8z I'd like to thank the blonde girls mostly blocking me from view<3 [...]

  2. Morten sier:

    Slik jeg forsto det, så spilte Kaizers et par ekstra sanger som ikke er med i sendinga. Kommer Lydverket til å legge dem ut på noe som helst tidspunkt. Skjønner greia med Ompa til du dør og Hjerteknuser, men hadde jo vært stas å fått sett dem spille en annen sang enn den mest mainstream og minst live-venlige låten på den nye plata?

  3. [...] Hele sendingen, med Janove Ottesen som paneldeltaker i ukens aktualitets-prat, kan du se her! [...]

  4. [...] Se også: Kaizers Orchestra på Lydverket i februar [...]

Legg igjen en kommentar