Se LCD gjøre «Empire State Of Mind»

LCD Soundsystem erklærer sin kjærlighet til hjembyen i låta «New York I Love You», med Jay-Z og Alicia Keys’ hyllest som bonus. I New York. Plateaktuelle LCD Soundsystem har brukt pinsen på å sparke i gang det som ifølge ryktene kan komme til å bli deres siste turné, med hele fire åpningskonserter i LCD-sjef James Murphys elskede hjemby New York. […]

Skrevet av:
Publisert 17:26 25 mai, 2010

lcd new york

LCD Soundsystem erklærer sin kjærlighet til hjembyen i låta «New York I Love You», med Jay-Z og Alicia Keys’ hyllest som bonus. I New York.

Plateaktuelle LCD Soundsystem har brukt pinsen på å sparke i gang det som ifølge ryktene kan komme til å bli deres siste turné, med hele fire åpningskonserter i LCD-sjef James Murphys elskede hjemby New York. Rapportene sier at gjengen er i storform.

Hver kveld ble avsluttet med en versjon av LCD-låta «New York I Love You» (fra deres forrige album Sound Of Silver), som mot slutten gikk over i Jay-Z og Alicia Keys’ storslagne «Empire State Of Mind». Det er bare å håpe at gruppa tar med seg avslutningen videre på turné, og at de ikke har gått lei før de dukker opp på Øyafestivalen i august…

Vi benytter forøvrig anledningen til å minne om den rasende festlige videoen til «Drunk Girls», førstesingelen fra LCD Soundsystems nye plate This Is Happening.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Se LCD gjøre «Empire State Of Mind»"

Legg igjen en kommentar