Se Dungen hos Lydverket

Se Dungen hos Lydverket

Verdens beste svensker tok med stikker og tangenter til Lydverket for en eksklusiv session. Nyt fire vakre viser og Foreigner.

Skrevet av:
Publisert 14:42 29 desember, 2010

Dungens siste plate, Skit i Allt, endte som nummer 8 på lydverkets liste over årets aller beste plater. Det er noen små hakk lavere enn fjorårets tredjeplass, men likevel nok et bevis på at Dungen er en svært pålitelig leverandør av vakker småpsykedelisk og søttitallsfiksert rock.

Skit i allt ble i august vurdert til en femmer, og Lydverkets anmelder måtte spørre seg: «Er Gustav Ejstes og hans Dungen i det hele tatt i stand til å lage et svakt album?». Dungen har siden turnert både U.S.A. og Europa, og selvsagt besøkt Lydverket.  

Stapp i deg den siste marsipanbiten og len deg forover mens Dungen spiller godbiter i nedstrippede versjoner. Gustav Ejstes og Johan Holmegard gjør jobben bak henholdsvis flygel og trommer.

I et forvirret øyeblikk gjorde også Dungen et forsøk på å gjenopplive Foreigners fryktelige klineklassiker «I Want To Know What Love Is». Er det ganske fint eller temmelig grusomt?

Tags: , , , , ,

Del "Se Dungen hos Lydverket"
 

4 kommentarer på “Se Dungen hos Lydverket”

 1. [...] Les også: Se eksklusiv Dungen-session hos Lydverket P3 [...]

 2. [...] intim akustisk version, inspelad av Gustav Ejstes och Johan Holmegard av norska radioprogrammet Lydverket för två veckor [...]

 3. Enigma sier:

  Hey Dungen, if you want to know what love is, I could probably show y’all.
  Much love from the US…

 4. Gerardo sier:

  Love this versions, nice cover…
  Hope to see them in a gig one day…

Legg igjen en kommentar