Roskilde går bedre enn noensinne

36 millioner danske kroner til frivillig arbeid fra rekordstort festivaloverskudd. Det er klart etter generalforsamling i Foreningen Roskilde Festival, skriver den danske avisa Jyllands-Posten. De 36 millioner danske tilsvarer nesten 39 millioner norske – og går altså til idrettslag og andre organisasjoner som driver frivillig for barn og ungdom. Lettere for den største I ei tid […]

Skrevet av:
Publisert 10:48 24 mars, 2010

Roskildes Orange Scene (foto: Klavs Bo Christensen/rockphoto)

36 millioner danske kroner til frivillig arbeid fra rekordstort festivaloverskudd.

Det er klart etter generalforsamling i Foreningen Roskilde Festival, skriver den danske avisa Jyllands-Posten. De 36 millioner danske tilsvarer nesten 39 millioner norske – og går altså til idrettslag og andre organisasjoner som driver frivillig for barn og ungdom.

Lettere for den største
I ei tid da flere av de største norske festivalene har måttet stramme inn eller godta store underskudd, er overskuddet i selve festivalorganisasjonen til Roskilde drøyt 2o millioner danske.

Dermed er det kanskje lettere for festivalen å legge til rette for billigere billetter. Gorillaz er blant artistene som skal spille på Nordens største i sommer.

Tags: , , ,

Del "Roskilde går bedre enn noensinne"
 

3 kommentarer på “Roskilde går bedre enn noensinne”

  1. Dan sier:

    Alle burde oppleve Roskildefestivalen minst en gang i løpet av sitt liv. Fantastisk stemning, god og variert musikk og hyggelige danske ølpriser. Flott at det går så bra for dem også. Overskuddet går jo til veldedighet og organisasjoner.

  2. Steffen sier:

    Roskilde får Hove til å virke som en konsterasjonsleir.

  3. [...] Roskilde går bedre enn noensinne [...]

Legg igjen en kommentar