Roskilde setter ned prisen

Mens Hove varsler at de setter opp billettprisen, senker Roskilde sin. Den danske festivalen vil bli rimeligere for nordmenn og svensker. I en pressemelding i dag, skriver Roskilde at økt konkurranse og prisstigning på artister har økt de siste års billettpriser – men at det nå er stopp: «Vi vil verne om at unge med […]

Skrevet av:
Publisert 15:43 1 desember, 2009

Roskildes Orange Scene (foto: Klavs Bo Christensen/rockphoto)

Mens Hove varsler at de setter opp billettprisen, senker Roskilde sin. Den danske festivalen vil bli rimeligere for nordmenn og svensker.

I en pressemelding i dag, skriver Roskilde at økt konkurranse og prisstigning på artister har økt de siste års billettpriser – men at det nå er stopp:

«Vi vil verne om at unge med begrenset inntekt også har råd til at ha det gøy på Roskilde Festival. Det gjelder ikke minst unge fra våre naboland, som rammes hardere av prisstigninger,» skriver festivalen på sin hjemmeside.

Ifølge Jyllandsposten klarte Roskilde i fjor ikke å selge ut alle sine 75 000 billetter.

Ei sommeruke i Danmark eller i Norge?
Festivalpass til norske Hovefestivalen, som nylig varsla at de legger seg samtidig som storebroren i Danmark, vil i 2010 bli dyrere enn dagens pris på 1850,- (denne prisen gjelder fram til 25. desember).

Roskildes festivalpass nå koster 1675 danske, tilsvarende 1900,- norske.

Ifølge Dagbladet og Roskildes Esben Danielsen, vil en tur til Roskilde bli litt billigere enn til Hovefestivalen, om man regner inn transport, øl og mat.

Roskildes endagsbilletter koster 850 danske kroner stykket.

Tags: , , ,

Del "Roskilde setter ned prisen"
 

2 kommentarer på “Roskilde setter ned prisen”

  1. Drix sier:

    Godt å se at Roskilde justerer ned prisene, så valget blir enda enklere i år!

  2. [...] er det kanskje lettere for festivalen å legge til rette for billigere billetter. Gorillaz er blant artistene som skal spille på Nordens største i [...]

Legg igjen en kommentar