Rompe-hiphop

Grafiske tolkninger av musikk er veldig moro. Tidligere har vi studert Andrew Kou sine grafiske fremstillinger av populærmusikk. NRK har også vært på banen. Nå har vi funnet en fersk grafisk fremstilling av hvilke kroppsdeler som er mest omtalt i ulike musikksjangre. Gjett hvilken som troner øverst i hiphopen? Rumpa har tatt kontroll over hiphop. […]

Skrevet av:
Publisert 9:43 26 august, 2008

Grafisk fremstilling av hvilke kroppsdeler som blir omtalt i ulike musikksjangre (foto: Fleshmap.com)

Grafiske tolkninger av musikk er veldig moro. Tidligere har vi studert Andrew Kou sine grafiske fremstillinger av populærmusikk. NRK har også vært på banen. Nå har vi funnet en fersk grafisk fremstilling av hvilke kroppsdeler som er mest omtalt i ulike musikksjangre. Gjett hvilken som troner øverst i hiphopen?Rompe vinner knepent over hode og hånd i kåringen av den mest populære hiphop-kroppsdelen (foto: Fleshmap.com)

Rumpa har tatt kontroll over hiphop. Nå skal det sies at ordet «ass» har mer enn en betyding i det angloamerikanske gatespråket, og at det kan være noe av grunnen til at rumpa er svært godt representert.

En annen ting å legge merke til er at hiphop har et mye bredere utvalg av kroppsdeler som blir omtalt en andre sjangere. Å finne kroppsdeler som tånegl og knoke representert på lista, er intet mindre en en overraskelse.

Det er nettstedet fleshmap.com som leverer oss denne uvurderlige kunnskapen. Ikke nok med at de har tatt seg bryet med å foreta denne analysen, de har også gitt oss muligheten til å paste inn våre favorittekster for å se hvordan de ser ut når kroppsdelene utheves.  Anbefales på lange regnværsdager.

Og som om ikke dette var nok grafisk fremstilling av musikk. Her er mer å kose seg med.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Rompe-hiphop"
 

3 kommentarer på “Rompe-hiphop”

  1. Kanskje ikke så overraskende resultat da jeg testet ut teksten til I Got Erection i Fleshmap, men…;)

  2. magne g. sier:

    tåneglkvoten er nok heftig dominert av denne låta: http://skreemr.com/results.jsp?q=pro+nails+bag+raiders&search=SkreemR+Search

    og hvilken låt! (og hvilken remix!!) :D

  3. ninanord sier:

    Overraskende lite pupper…

Legg igjen en kommentar