Robyn til Øya

En av verdens desidert beste svensker er klar for middelalderparken. I fjor hadde Robyn en liten birolle da Røyksopp avsluttet hele Øyafestivalen, men i år får alle Robyn-fans der ute se den svenske superstjernen i hovedrollen i middelalderparken. På tross av at hun ikke har gitt ut et album siden 2005 er hun en publikumsfavoritt av de sjeldne, noe som har blitt […]

Skrevet av:
Publisert 10:28 1 mars, 2010

robyn

En av verdens desidert beste svensker er klar for middelalderparken.

I fjor hadde Robyn en liten birolle da Røyksopp avsluttet hele Øyafestivalen, men i år får alle Robyn-fans der ute se den svenske superstjernen i hovedrollen i middelalderparken. På tross av at hun ikke har gitt ut et album siden 2005 er hun en publikumsfavoritt av de sjeldne, noe som har blitt holdt ved like gjennom blant annet «The Girl and The Robot» og ikke minst en gjesteopptreden på Kleerups «With Every Heartbeat». Og selvom det garantert blir noen hits i Gamlebyen denne kvelden, blir det minst like spennende å høre låter fra de tre (!) albumene hun skal slippe i 2010.

For oss som husker helt tilbake til 1996 og «Do You Really Love Me» blir kvelden en garantert vinner. Den fantastiske låta slapp hun som 16-åring og etter at  Fucking Åmål ble en eksportscene for svensk musikk og «Show Me Love» ble inkludert på debutalbumet Robyn Is Here i statene solgte hun godt over en million. (Noen som husker den fantastiske Robyn-parfymen i  Fucking Åmål, forresten? Ubetalelig.) 

De siste årene har Robyn har suksess med sin egen label, Konichiwa Records, både som artist og låtskriver (for blant annet Britney) og hun har også varmet opp for Madonna etter at selvtitulerte Robyn ble en suksess både i Europa og USA. I tillegg har hun blant annet vunnet en Grammis for «beste svenske live-act», så vi har definitvt tro på at fredagskvelden kommer til å bli noe spesielt.

Tags: ,

Del "Robyn til Øya"
 

7 kommentarer på “Robyn til Øya”

 1. Merete sier:

  Kunne vel vært streit av journalisten og også nevne i artikkelen at robyn også gjør Pstereo festivalen uka etter? Det har vært klart siden før jul meg bekjent men ikke omtalt her tidligere.

 2. Hårek sier:

  Robyn til Øya er årets beste booking
  Jippi

 3. KAS sier:

  Kult å se reklame for piratebay.org på NRK!

 4. Siri Narverud Moen sier:

  Vi skreiv om robyn på Pstereo i fjor: http://www.nrk.no/lydverket/sol-og-regn-og-latter-og-sang/

 5. Evil Toy sier:

  Burn Merete.. BUUUUUUUUUUUUUUUUUURN!!!!!!!!!!!

 6. [...] nyhetene ble sluppet i dag, etter at svenske Robyn ble bekrefta til Øya. Mer festivalnytt: for fans av[Ingenting], kan vi opplyse om at de gjester en rekke festivaler i [...]

 7. Mikael sier:

  For en GO’ nyhet :) så henne på Way Out West i fjor hvor hun hadde med seg: Röyksopp, Kleerup, Maipei, Lykke Li og Dr. Alban! Sinnsykt bra konsert var det :)

Legg igjen en kommentar