Robyn danser ikke alene

Elektroprinsessa får hjelp av Fred Falke og Rex The Dog når «Dancing On My Own» skal remikses. Robyn er ute med ny låt, og med seg på singelslippet har hun Jakwob, Azzido Da Bass, Buzz Junkies, Michael Woods og Fred Falke som alle bidrar med hver sin remiks av «Dancing On My Own». Klikk deg rundt […]

Skrevet av:
Publisert 12:14 14 mai, 2010

Robyn - på Skavlan (Foto: Kyrre Lien /Scanpix)

Elektroprinsessa får hjelp av Fred Falke og Rex The Dog når «Dancing On My Own» skal remikses.

Robyn er ute med ny låt, og med seg på singelslippet har hun Jakwob, Azzido Da Bass, Buzz Junkies, Michael Woods og Fred Falke som alle bidrar med hver sin remiks av «Dancing On My Own». Klikk deg rundt og hør de her.

Det etterlengtede albumet Body Talk Pt 1 slippes 14 juni, men vi har allerede fått smakebiter med flere av låtene på skiva: «Fembot» – sangen om roboter som kanskje handler om en trettiår gammel jente som vil bli gravid, Røyksopp-samarbeidet «None Of Dem» og Diplo-produserte «Dancehall Queen». Alle lover godt for den kommende plata, som vil bli én i rekken av tre plater Robyn har lovet å slippe dette året.

Øyafestivalen har sikret elektroprinsessen på årets plakat – det er bare å begynne å glede seg.

Lydverket var med Robyn på vinyljakt, der popstjerna dro frem Dr. Alban, TLC og Ace of Base som viktige inspirasjonskilder:

Tags: , , , ,

Del "Robyn danser ikke alene"

Legg igjen en kommentar