Nye sanger av Robyn (og Röyksopp)

Hun varmer opp med Prodigy og 90-talls-dans, og lager igjen musikk med Röyksopp. Etter fem år er Robyn klar med oppfølgeren til sin moderne klassiker. For fem år siden ga svenskenes største lille popstjerne de store selskapene fingeren, og lagde sin selvtitulerte plate - et fyrtårn i nyere elektropop. Hun har hengt med Snoop Dogg, turnert med Madonna og […]

Skrevet av:
Publisert 10:38 14 mars, 2010

Hun varmer opp med Prodigy og 90-talls-dans, og lager igjen musikk med Röyksopp. Etter fem år er Robyn klar med oppfølgeren til sin moderne klassiker.

For fem år siden ga svenskenes største lille popstjerne de store selskapene fingeren, og lagde sin selvtitulerte plate - et fyrtårn i nyere elektropop. Hun har hengt med Snoop Dogg, turnert med Madonna og lagde fjorårets største hit sammen med Röyksopp.

Kollegaene våre i SVT har fulgt Robyn gjennom forberedelsene til å slippe ny musikk. Det innebærer blant annet å møte Röyksopp til frokosten før de går i studio og mekker låt:
- Den er dirty, sier Torbjørn Brundtland.
- Ja, smutsig! Det er en klubblåt, svarer Robin Miriam Carlsson.
- Men den er veldig rar, reint tonalt. Hadde vi bytta ut alle lydene med fioliner, hadde det bare hørtes surt ut. Men med det funker, sier Svein Berge. Her ser du hele programmet, inkludert smakebiten fra den nye låta «None of Them». Du hører også litt av tre andre nye Robyn-låter. 

- Handler om å danse!
I SVT’s musikkserie Dom Kallar Oss Artister, som ble vist denne uka, henger vi med Robyn på vei til og i studio, på dansetrening og i bilen der hun prøver ut nye beats. Det er mye dansing i fokus for Robyn. Snoop Dogg, Diplo, sørafrikansk dansemusikk og reggea er opptakta til de kommende tre platene hennes, som Lydverket allerede har skrevet om.

Tags: ,

Del "Nye sanger av Robyn (og Röyksopp)"
 

1 kommentar på “Nye sanger av Robyn (og Röyksopp)”

  1. [...] – sangen om roboter som kanskje handler om en trettiår gammel jente som vil bli gravid, Røyksopp-samarbeidet “None Of Dem” og Diplo-produserte “Dancehall Queen”. Alle lover godt for den [...]

Legg igjen en kommentar