Razika til Lydverket

Razika til Lydverket

Aller siste band ut på vår lille scene. Vil du ha billetter?

Skrevet av:
Publisert 14:55 5 november, 2012

Razika startet 2012 med å finne seg selv på toppen av en mengde årsoppsumeringer, både med albumet Program 91 og med årets låt 2011: «Vondt i Hjertet». Halvparten av låtene på Program 91 har norsk tekst, på tross av dette har Razika turnert flittig utenfor Norge og fått fenomenale kritikker i New York Times, NME, Village Voice, Uncut Magazine og Pitchfork.

Etter denne kvelden blir det ikke mer Lydverket fra Internasjonalen. Razika er siste band ut på den lille scenen, og siste sjanse til å oppleve en klassisk lydverketinnspilling live. Vi kommer nok til å dele ut litt av vårt restopplag med t-shirts og handlenett denne kvelden, og satser på nok en stemningstopp på baren vi har kunnet kalle studio i snart tre og et halvt år.

Vil du oppleve Razika live på Lydverket? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og fortell oss hvor mange billetter du trenger.

Moroa finner sted på Internasjonalen i Oslo tirsdag 13. november. Oppmøte er presis kl 20.00. Får du billetter må de hentes samme dag og samme sted mellom kl 17 og 19.

I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert! Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , ,

Del "Razika til Lydverket"
 

1 kommentar på “Razika til Lydverket”

  1. [...] Razika Siste sjanse, noensinne, til å få med seg Lydverket fra Internasjonalen. Gratis!Sakset fra Lydverkets hjemmesider: [...]

Legg igjen en kommentar